دستگیری تعدادی عناصر خودفروخته و اغتشاشگر در مازندران

اداره کل اطلاعات مازندران اعلام کرد که تعدادی از اغتشاشگران و عوامل ایجاد ناامنی در شهر‌های مختلف مازندران طی روز‌های اخیر شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۸۰۵۵۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶ - 11January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، اداره کل اطلاعات مازندران امروز (یکشنبه) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که برخی فریب خوردگان و اغتشاشگران که مسلحانه امنیت هموطنان را در خطر انداخته بودند با اقدام نیرو‌های امنیتی و انتظامی دستگیر شدند.

دستگیری تعدادی عناصر خودفروخته و اغتشاشگر در مازندران

ضمن قدردانی از همکاری و همراهی مردم در شناسایی این عناصر، از شهروندان تقاضا می‌شود هرگونه اخبار، مشاهدات یا موارد امنیتی را از طریق مرکز ۱۱۰ پلیس، شماره‌تلفن ۱۱۳ وزارت اطلاعات و شماره تلفن ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه به نیرو‌های امنیتی گزارش دهند.

چندی قبل هم مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان تنکابن متهم به تهیه و تولید مواد آتش‌زا برای اغتشاشات را دستگیر کردند.

با اشراف اطلاعاتی ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان تنکابن متهم به تهیه و تولید مواد آتش زا برای اغتشاشات شناسایی و دستگیر شد و از وی مقادیر مواد اولیه تهیه کوکتل مولوتف کشف و ضبط شد.

متهم در اظهارات خود از ارتباط با فردی در تلگرام و تحریک وی به تهیه کوکتل مولوتف برای اغتشاشات خبر داد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار