نباید اجازه سوء استفاده استکبار و اغتشاشگران از اعتراض بازاریان داده شود

مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کردستان گفت: اعتراض بازاریان به وضعیت اقتصادی یک اعتراض بحق است که باید مورد استقبال قرار گیرد، اما مردم و دولت باید هوشیار باشند تا دشمنان استکباری از این فضا برای ایجاد اغتشاش سوءاستفاده نکنند.
کد خبر: ۸۰۵۷۱۳
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۳ - 11January 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام «حبیب حاتمی»، با اشاره به اهمیت تمایز بین اعتراض حق و آشوب، اظهار کرد: اعتراض بازاریان به وضعیت ارز، کاهش ارزش پول و مشکلات معیشتی، یک اعتراض بجا و قانونی است. همه ملت و دولت باید از این اعتراض استقبال کنند تا دولت بتواند برای رفع آن راهکار مناسبی بیندیشد.
 
نباید اجازه سوء استفاده استکبار و اغتشاشگران از اعتراض بازاریان داده شود
 
وی افزود: اما آنچه مردم را نگران می‌کند و دولت باید با آن مقابله کند، تلاش برای کشاندن اعتراضات به سمت اغتشاش است. اگر عده‌ای فرصت‌طلب و اغتشاشگر بخواهند از فضای اعتراض مردم سوءاستفاده کنند، هیچکس این را قبول نخواهد کرد.
 
حاتمی با اشاره به نقش دشمنان خارجی در مدیریت ناآرامی‌ها، تصریح کرد: استکبار جهانی همیشه در پشت مرز‌ها کمین کرده تا یک اعتراض بجا را مدیریت کرده و آن را به سمت اغتشاشات و خرابکاری‌هایی ببرد که مورد مخالفت همه ملت و دولت است.
 
مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به اظهارات اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده واکنش نشان داد و گفت: ترامپ ادعا‌هایی مطرح کرده است، اما ملت ایران، دست او را خوانده‌اند و به حرف‌های او گوش نمی‌دهند.
 
وی ادامه داد: اگر ترامپ راست می‌گوید، چرا در زمانی که ما در حال انجام مذاکرات بودیم و طرف مقابل نقشه حمله به ایران را می‌کشید، صادق نبود؟ ملت ایران هوشیار است و فریب این‌گونه اظهارات را نخواهد خورد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار