برادرم به‌تبعیت از پدر، در راه حفظ امنیت به شهادت رسید

روح‌الله شوشتری برادر شهید مدافع امنیت گفت: برادرم به‌تبعیت از پدر، در راه حفظ امنیت به شهادت رسید.
کد خبر: ۸۰۵۷۴۸
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸ - 12January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «روح‌الله شوشتری» برادر شهید مدافع امنیت فرج‌الله شوشتری، درباره شهادت برادرش در جمعه‌شب (۱۹ دی‌) اظهارداشت: برادر من به تبعیت از پدر، در راه حفظ امنیت مردم جان خود را از دست داد.

برادرم به‌تبعیت از پدر، در راه حفظ امنیت به شهادت رسید

وی تصریح کرد: او می‌توانست مثل دیگران در خانه بنشیند و در کنار خانواده حوادث را از تلویزیون دنبال کند؛ اما او حضور در صحنه را بر خود تکلیف دانست.

«فرج‌الله شوشتری» از فعالین فرهنگی و اجتماعی مشهور شهر مشهد که فعالیت‌های فرهنگی قابل توجهی در جهت روشنگری و ترویج معارف انقلاب اسلامی و شهدا داشت سوم اردیبهشت ۱۳۵۶ متولد شد و سرانجام شامگاه جمعه ۱۹ دی توسط اغتشاشگران در میدان احمدآباد مشهد به شهادت رسید. 

سردار سرلشکر پاسدار «نورعلی شوشتری» ۱۴ اسفند ۱۳۲۷ در روستای ینگجه از بخش سرولایت شهرستان نیشابور متولد شد؛ وی ۲۶ مهر ۱۳۸۸ در حالی که فرماندهی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران و جانشینی فرمانده این نیرو را بر عهده داشت طی یک عملیات تروریستی به همراه جمعی از پاسداران و عشایر بلوچ به شهادت رسید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار