بیش از ۱۱۳ تن کالای احتکار شده در کردستان کشف و ضبط شد

فرمانده انتظامی کردستان گفت: ۱۱۳ تُن کالای احتکار شده در کردستان که بدون مجوز‌های قانونی در انبار نگهداری شده بود کشف و چهار نفر را در این خصوص دستگیر کردند.
کد خبر: ۸۰۶۱۲۲
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۳ - 13January 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، سردار «یحیی الهی» شامگاه سه‌شنبه با اعلام خبر کشف ۱۱۳ تن کالای احتکار شده به رسانه‌های کردستان اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی کردستان با همکاری فرماندهی انتظامی شهرستان‌های تابعه در ادامه اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی خود، بازدید از چندین انبار غیرمجاز شناسایی شده در کردستان را در دستور کار خود قرار دادند.
 
بیش از ۱۱۳ تن کالای احتکار شده در کردستان کشف و ضبط شد
 
وی با بیان اینکه این اقدام به منظور مقابله با عاملان احتکار کالا و اقلام مصرفی خانوار انجام شد، افزود: مأموران در این عملیات به همراه نماینده قضائی به انبار‌های شناسایی شده اعزام شدند و در بازدید از محل، ۱۱۳ تن کالای احتکار شده که بدون مجوز‌های قانونی در انبار نگهداری شده بود کشف شد.
 
وی یادآور شد: در جریان انبار کالا‌های کشف شده چهار نفر دستگیر شدند.
 
فرمانده انتظامی استان کردستان اضافه کرد: در جریان این عملیات ۲۹ هزار و ۲۶۰ کیلوگرم روغن خوراکی، ۴۲ هزار و ۵۶۰ کیلوگرم برنج، ۳۶ هزار و ۱۵۰ کیلوگرم کود شیمیایی و ۱۴ تن از دیگر اقلام مصرفی خانوار کشف شد.
 
سردار الهی گفت: ارزش تقریبی اقلام کشف شده توسط کارشناسان بالغ بر ۲۲۳ میلیارد و ۳۱۷ میلیون ریال برآورده شده است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار