آیت الله حسینی بوشهری: قساوت‌های روز عاشورا در جنایات بیرحمانه اغتشاشگران تکرار شد

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: ما جنایت‌ها و قساوت‌های واقعه کربلا را خوانده و همیشه روایت کرده‌ایم، اما در اغتشاشات اخیر جنایت‌های وحشیانه عوامل دشمن بر علیه مردم ایران و حافظان امنیت را با چشم خود دیدیم.
کد خبر: ۸۰۶۳۱۸
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۸ - 14January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از قم، آیت الله «سید هاشم حسینی بوشهری» امام جمعه قم در جلسه طلاب و فضلای استان زنجان که امروز چهارشنبه در دفتر آیت الله العظمی نوری همدانی برگزار شد، اظهار داشت: امروز روحانیت و طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه، مثل کوه، کنار رهبر معظم انقلاب اسلامی ایستاده اند و همیشه در صحنه‌های مقابله با دشمنان حاضر شده و حضور پررنگی ایفا خواهند کرد.

آیت الله حسینی بوشهری: قساوت‌های روز عاشورا در جنایات بیرحمانه اغتشاشگران تکرار شد

وی با اشاره به حملات و جنایت‌های وحشیانه اغتشاشگران علیه مردم و اموال عمومی عنوان کرد: ما جنایت‌ها و قساوت‌های شکل گرفته در واقعه کربلا را خوانده و همیشه روایت کردیم، اما در اغتشاشات اخیر جنایت‌های وحشیانه عوامل دشمن بر علیه مردم ایران و حافظان امنیت را با چشم خود دیدیم.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر پیروان و رهروان حسین بن علی (ع) همچون امام مظلوم خود در خون غلطیدند و اغتشاشگران با جنایت‌های داعش وار بسیاری از حافظان امنیت و مردم مظلوم ما را حسینی وار به شهادت رساندند.

وی با اشاره به رسالت تبیینی و حوزوی طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه بیان داشت: روحانیت، طَبِیبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ است؛ اما گاهاً فراموش می‌کنیم که ما چنین نقشی داریم. باید ما سراغ مردم برویم و آنان را دریابیم نه اینکه منتظر بمانیم تا آنان به سوی ما کشانده شوند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه روحانیت اهل صرفاً حرف زدن نیست و در عمل خود را اثبات کرده است، افزود: روحانیت امروز همانند ابتدای انقلاب اسلامی شهدای بسیاری را تقدیم نظام اسلامی و ایران عزیز کرده است و شهدای روحانیت به عنوان برگی زرین در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی است.

به گفته آیت الله حسینی بوشهری، باید همه ما توجه به این مسئله داشته باشیم که در کدام سمت تاریخ ایستاده‌ایم. در شرایط کنونی که در آستانه چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم، باید نقش خود را مشخص کرده و نقش آفرینی داشته باشیم.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به حدیثی از امام موسی کاظم (ع) که فرمود «وَجَدْتُ عِلْمَ اَلنَّاسِ کُلَّهُ فِی أَرْبَعٍ» بیان کرد: این حدیث، روایت بسیار ارزشمندی است و اگر بنیان‌های فکری و نگاه ما اینگونه شود، آن زمان می‌توان گفت که ما شیعه اهل بیت (ع) هستیم.

آیت الله حسینی بوشهری افزود: توصیه امام کاظم (ع) این است که «پروردگار خود را بشناسی»؛ چراکه انسان خداشناس، ظلم نکرده و به حقوق دیگران تعدی نمی‌کند. انسان‌های خداشناس، اوامر و نواحی خداوند را سرلوحه کار خود قرار داده و در جامعه به گونه‌ای عمل می‌کنند که انگشت نمای دشمنان نشوند.

به گفته نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری، بسیاری از گرفتاری‌های اطراف ما به ضعف خداشناسی و خودشناسی برمی گردد. اگر تصمیم گیری‌های ما براساس رضایت الهی باشد بسیاری از مشکلات حل و فصل می‌شود.

آیت الله حسینی بوشهری تصریح کرد: اگر اقدامات ما برای رضای خدا باشد، در اوج زمانی که به ظاهر شکست خورده باشیم، پیروزیم؛ چنانکه امام حسین (ع) فرمودند چه بکشیم و کشته شویم در هر دو صورت پیروزیم. چنانکه امروز آوازه بلند امام حسین (ع) در اقصی نقاط جهان به گوش می‌رسد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار