افزایش ۱۳ درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

افزایش ۱۳ درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نکا از افزایش ۱۳ درصدی تولید انرژی خالص در ۹ ماه منتهی به آذر امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
کد خبر: ۸۰۶۵۱۰
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶ - 16January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «عبدالرضا محمودی رستمی» امروز (جمعه) در نشست شورای اقتصادی مازندران در ساری اظهار داشت: در ۹ ماه گذشته حدود هفت میلیون و ۵۵۲ هزار و ۶۶۸ مگاوات‌ساعت انرژی خالص در واحد‌های بخار و بلوک سیکل ترکیبی تولید و به شبکه سراسری برق کشور تزریق شد.

افزایش ۱۳ درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

وی با بیان اینکه ۷۳ درصد انرژی در واحد‌های بخار و ۲۷ درصد در بلوک سیکل ترکیبی تولید شده، بیان کرد: در این مدت حدود ۷۹ درصد انرژی تعهدی سالانه نیروگاه طبق برنامه محقق شد.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نکا با اشاره به چالش‌های پیش‌روی تولید افزود: پسروی آب دریا، فرسودگی تجهیزات پس از ۴۵ سال و کاهش سهمیه سوخت گاز از موانع اصلی هستند، اما با تلاش همکاران، نیروگاه همچنان درخشان عمل می‌کند.

محمودی در پایان از انجام تمامی اقدامات تعمیراتی و ذخیره‌سازی سوخت مایع برای گذر موفق از زمستان خبر داد و ابراز امیدواری کرد: هموطنان زمستانی بدون خاموشی را سپری کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین