حجتالاسلام ترابی: گشایش اقتصادی در راه است
امام جمعه گنبدکاووس با اشاره به آرامش بازگشته به کشور و نقش آفرینی مردم در مدیریت بحران، از آینده روشن اقتصادی خبر داد و وعده گشایشهای مهم را به شهروندان داد.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از گلستان، حجتالاسلام «محمود ترابی» امام جمعه گنبدکاووس،در خطبههای نماز جمعه این هفته گنبدکاووس با تأکید بر اینکه مردم آگاه و بویژه جوانان انقلابی با حضور پرشور خود، توطئه دشمنان را خنثی کردند، اظهار داشت: ملت ایران در حوادث اخیر نشان دادند که در صحنه «گل میکارند» و اجازه نمیدهند اشرار و مزدوران امنیت را برهم بزنند.

وی بیان کرد: اکنون که بساط آشوبگران به تعبیر رهبر معظم انقلاب از کف خیابانها جمع شده، تمرکز اصلی باید بر روی معیشت مردم باشد.
امام جمعه گنبدکاووس با استناد به منویات اخیر رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: انشاالله به زودی شاهد گشایشهای خوبی در بخشهای مختلف اقتصادی خواهیم بود.
وی خطاب به مسئولان اجرایی کشور تأکید کرد: دولت و مدیران باید پیش از آنکه صدای اعتراض مردم از کف خیابانها شنیده شود، با انجام وظایف خود، نسبت به حل مشکلات و حفظ ارزش پول ملی اقدام کنند.
حجتالاسلام ترابی در بخش دیگری از سخنان خود به تحلیل اظهارات اخیر «دونالد ترامپ» پرداخت و گفت: رئیسجمهور آمریکا پس از شکست در جنگ ۱۲ روزه، تلاش دارد با تنفس مصنوعی به اغتشاشات و ادعای کمک به آشوبگران، برای خود اعتبارسازی کند، اما مردم با بصیرت ایران، هرگز همراهی با آمریکا و رژیم صهیونیستی را در رسیدن به اهداف شومشان نخواهند پذیرفت.
امام جمعه گنبدکاووس با تشبیه سیاستهای آمریکا به «دستکش مخملی بر دستی چدنی»، خاطرنشان کرد: ملتها باید هوشیار باشند که زیر این ظاهر فریبنده، دست چدنی استعمار به دنبال غارت ثروت کشورهاست.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


