دیدار استاندار گیلان با خانواده شهدای مدافع وطن در رشت
استاندار گیلان با حضور در منزل شهیدان «امیر علی لطیفی» و «محمد پور ابراهیم» با خانواده آنان دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش دفاعپرس از رشت، «هادی حقشناس» استاندار گیلان امروز(شنبه) با حضور در منزل شهیدان «امیر علی لطیفی» و «محمد پور ابراهیم» از شهدای مدافع وطن که در اغتشاشات اخیر استان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند با خانواده آنان دیدار کرد.

هادی حقشناس نماینده عالی دولت در گیلان در این دیدار با بیان اینکه جوانان ما برای حفظ و ایجاد امنیت، جان خود را نثار کردند تا مردم ما از نعمت امنیتی برخوردار شوند، اظهار داشت: امروز هم شاهد هستیم شهیدان گرانقدر مدافع وطن برای برقراری امنیت، ارزشمند ترین دارایی خود که همانا جانش بود را فدا کرد.
وی با اشاره به روحیه قدرشناسی مردم گیلان نسبت به شهدا و خانواده های آنان، گفت: مردم شریف و نجیب گیلان می دانند امنیت امروز بسیار پر بها به دست آمده است، امیدوارم بتوانیم قدردان ایثارگریهای جوانانی باشیم که برای برقراری امنیت هزینه کردهاند.
گفتنی است شهید امیرعلی لطیفی از شهدای بسیجی و شهید محمد پور ابراهیم از شهدای فراجا هستند که در حملات مسلحانه تروریستی ۱۸ و ۱۹ دیماه در استان گیلان توسط اغتشاشگران و عوامل رژیم صهیونسیتی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


