خسارت ۱۶ میلیارد تومانی اغتشاشگران به مساجد خراسان شمالی

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان شمالی گفت: در پی وقوع اغتشاشات اخیر، برخی از مساجد استان مورد تعرض قرار گرفت و خسارتی به آن وارد شد که طبق برآورد‌های اولیه اغتشاشگران، بیش از ۱۶ میلیارد تومان به مساجد این استان خسارت زدند.
کد خبر: ۸۰۷۰۴۶
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳ - 23January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام «محمد خانی» مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان شمالی، اظهارداشت: در پی وقوع اغتشاشات در دی ماه جاری، برخی از مساجد استان مورد تعرض قرار گرفت و خسارتی به آن وارد شد که طبق برآورد‌های اولیه اغتشاشگران، بیش از ۱۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به مساجد این استان خسارت زدند.

خسارت ۱۶ میلیارد تومانی اغتشاشگران به مساجد خراسان شمالیوی با بیان اینکه در مجموع به چهار مسجد در شهرستان بجنورد، سه مسجد در جاجرم و پنج مسجد در اسفراین خسارت وارد شد، افزود: در پی وقوع اغتشاشات در دی ماه، مسجد امام خمینی (ره) در شهر بجنورد مورد تعرض قرار گرفت و خسارتی به آن وارد شد که میزان خسارت وارده به این مکان مقدس شامل شکستگی شیشه‌ها و تخریب دو دستگاه دوربین مدار بسته بوده است. کارشناسان مبلغ خسارت وارده را حدود ۵۰ میلیون تومان برآورد کرده‌اند.

وی ضمن اشاره به اینکه همچنین در پی وقوع اغتشاشات اخیر، مسجد قائم آل محمد (عج) در شهر بجنورد مورد تعرض قرار گرفت و بر اساس گزارش‌ها، میزان خسارت وارده به این مکان مقدس شامل شکستگی شیشه و درب ورودی حدود ۱۵ میلیون تومان برآورد شده است، تصریح کرد: بر اساس گزارش‌ها، میزان خسارت وارده به مسجد حضرت رسول (ص) در شهر بجنورد نیز شامل شکستگی شیشه، درب ورودی، جامهری مسجد، پرده‌های مسجد و فرش مسجد، حدود ۱۰۰ میلیون تومان و خسارت به مسجد موسی بن جعفر (ع) در شهر بجنورد نیز حدود ۱۵۰ میلیون تومان برآورد شده است.

حجت‌الاسلام خانی در ادامه با بیان اینکه در پی وقوع اغتشاشات اخیر، چند مسجد در شهرستان اسفراین از جمله مسجد جامع، مسجد اعظم امام خمینی (ره) مورد تعرض قرار گرفت و خسارتی به آن وارد شد، عنوان کرد: خسارت به مسجد اعظم امام خمینی (ه) شهرستان اسفراین ۲۵۰ میلیون تومان و خسارت به مسجد امام محمد باقر (ع) جاجرم نیز در جریان اغتشاشات اخیر حدود ۱۵۰ میلیون تومان برآورد شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار