امیر جهانشاهی: ۱۰ تیپ نیروی زمینی ارتش آماده دفاع از مرز‌ها هستند

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: سربازان وظیفه در کنار کارکنان پایور در دفاع از مرز‌ها شرکت گسترده و مؤثر دارند و اکنون ۱۰ تیپ نیروی زمینی ارتش، آماده دفاع از مرز‌ها هستند.
کد خبر: ۸۰۷۱۹۴
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۱ - 20January 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ «علی جهانشاهی» فرمانده نیروی زمینی ارتش در هجدهمین دوره جشنواره حضرت علی اکبر (ع) جوان سرباز که در ستاد این نیرو برگزار شد، با اشاره به اهمیت سربازان در ساختار نیرو‌های مسلح، اظهار داشت: سربازان، ستون فقرات نیرو‌های مسلح کشور و نمونه و الگوی جوانان جامعه هستند و در این راستا وظیفه نیرو‌های مسلح و به‌خصوص نیروی زمینی ارتش نیز خوشایندسازی محیط خدمتی آنان است.

امیر جهانشاهی: سربازان، ستون فقرات نیرو‌های مسلح کشور هستند

امیر جهانشاهی با تأکید بر نقش محوری سربازان وظیفه با بیان اینکه در طول ۴۷ سال عمر پر برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، سربازان به نماد شهامت، شجاعت، غیرت، ازخودگذشتگی، مسئولیت‌پذیری و تدین تبدیل شده‌اند، عنوان کرد: سربازان وظیفه، با دل و جان در جبهه‌ها حضور داشتند و از ایران و اسلام در عملیات‌های مختلف دفاع کردند که حاصل آن، اهدای ۳۹ هزار شهید و ۱۷۶ هزار جانباز در دفاع از اسلام است.

وی در ادامه با اشاره به نقش سربازان وظیفه در شرایط کنونی با بیان اینکه بعد از دفاع مقدس نیز سربازان وظیفه در کنار کارکنان پایور در دفاع از مرز‌ها شرکت گسترده و مؤثر دارند و اکنون ۱۰ تیپ نیروی زمینی ارتش، آماده دفاع از مرز‌ها هستند، افزود: در چنین محیط اجتماعی که دشمن با جنگ ترکیبی و تمرکز بر جنگ شناختی و با استفاده از فضای مجازی، حمله همه‌جانبه به ذهن‌ها کرده، پوشیدن لباس سربازی افتخار بزرگی است که سربازان وظیفه با درکِ نقش ولی فقیه و انقلاب اسلامی به آن تن داده‌اند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش بیان کرد: سربازان باید قدر خود و روز‌های جوانی‌شان را بدانند؛ زیرا جوانی دورانی، سرشار از توان، انگیزه و امید است و این سال‌ها می‌تواند سکوی رشد شخصیت، یادگیری مسئولیت‌پذیری و ساختن آینده‌ای روشن باشد. خدمت سربازی اگر با آگاهی و هدف همراه شود، فرصتی برای خودسازی و تجربه‌اندوزی خواهد بود.

امیر جهانشاهی در خاتمه با اشاره به فضایل اخلاقی حضرت علی اکبر (ع) گفت: این حضرت، جوانی آراسته بود که مکارم اخلاقی بسیار داشت و ولایت‌پذیری او مهم‌ترین ویژگی‌اش بود. حضرت علی اکبر (ع) نماد غیرت، شهامت و شهادت‌طلبی بود؛ بنابراین جوانان باید ایشان را الگوی خود قرار دهند.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار