تاکید بر جهاد تبیین و امید آفرینی در جامعه

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی: دهه فجر بهترین فرصت برای جهاد تبیین و امید آفرینی در جامعه است.
کد خبر: ۸۰۷۲۲۹
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۳ - 20January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «محمد فرهادی» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی امروز در ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان اظهار‌داشت: جهاد تبیین باید با محوریت مساجد و محله‌ها انجام شود و بر تزریق امید و نشاط به جامعه و کشور متمرکز باشد.

تاکید بر جهاد تبیین و امید آفرینی در جامعه

وی افزود: دستاورد‌ها و حوادثی که دست و پا گیر انقلاب اسلامی بوده باید برای نسل جوان تبیین شود.

فرهادی با بیان اینکه برنامه‌های دهه فجر نباید فقط بر مرکز استان متمرکز شود گفت: کمیته مردمی نقش مهمی در برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های دهه فجر دارد و باید اطلاع رسانی‌ها به درستی و به موقع انجام شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همچنین از ثبت ۵۸۶ طرح تا کنون در سامانه برای افتتاح در دهه فجر در استان خبر داد.

حجت‌الاسلام مشرفی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان نیزبا تاکید بر جهاد تبیین گفت: با توجه به قرار گرفتن در ماه شعبان و تقارن دهه فجر با اعیاد شعبانیه، امسال هم جشن‌ها با شور و شکوه و به صورت مردمی برگزار خواهد شد.

وی خواستار ارائه یک طرح نو و خلاقانه از سوی هر یک از کمیته‌های ستاد دهه فجر استان شد.

حجت‌الاسلام مشرفی همچنین گفت: مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن همان مسیر تشییع شهید رئیسی در خیابان پاسداران خواهد بود.

همچنین در این جلسه مدیران دستگاه‌های اجرایی و روسای کمیته‌های ستاد دهه فجر استان گزارشی از ویژه برنامه‌های پیش بینی شده برای دهه فجر و افتتاح طرح‌های عمرانی ارائه کردند.

انتهای‌پیام/

برچسب ها: جهاد تبیین ، دهه فجر
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار