پیام تبریک و تسلیت مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد در پی شهادت ۴ شهید در جریان اغتشاشات اخیر در استان

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد در پی شهادت سه بسیجی مدافع امنیت شهرستان گچساران در جریان اغتشاشات اخیر، پیامی صادر کرد.
کد خبر: ۸۰۷۳۷۱
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۲ - 21January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد در پیامی شهادت بسیجیان و مردم استان در جریان اغتشاشات اخیر را تسلیت گفت.

 

پیام تبریک و تسلیت مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد در پی شهادت ۳ بسیجی مدافع امنیت در گچساران

 

متن این پیام بدین شرح است:

بسم ربّ الشهداء و الصدیقین

شهادت مظلومانه و افتخار آفرین سه بسیجی غیور و انقلابی، شهید «سید حامد کرمی»، شهید «سامان دارابی» و شهید «سید حسین حسنی‌نژاد» (کله‌گان) و همچنین شهیده «فریده خوشنام» در جریان اغتشاشات اخیر که با هدایت و پشتیبانی آشکار جبهه استکبار جهانی، آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی و به دست عوامل فریب‌خورده آنان رقم خورد، دل ملت ایران، به‌ویژه مردم مؤمن و انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد و مردم شریف شهرستان گچساران و باشت را داغدار کرد.

این شهدای عزیز، با نثار جان پاک خود بار دیگر ثابت کردند که فرهنگ ایثار، بصیرت و دفاع از امنیت و آرامش مردم، همچنان زنده و جاری است و بسیج مردمی و فرزندان انقلاب اسلامی در برابر توطئه‌های دشمنان قسم‌خورده این مرز و بوم، استوار و مقاوم ایستاده‌اند.

اینجانب و کارکنان اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد، ضمن تبریک و تسلیت این ضایعه بزرگ به محضر حضرت ولی‌عصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدّظلّه‌العالی)، خانواده‌های معزز و صبور این شهدای گرانقدر و مردم شریف استان کهگیلویه و بویراحمد، علو درجات و همنشینی با سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله‌الحسین (ع) را برای این عزیزان و صبر و اجر الهی را برای بازماندگان مسئلت می‌نمایم.

بی‌تردید خون پاک این شهدا، درخت تنومند انقلاب اسلامی را بارورتر کرده و رسوایی و شکست طراحان و عاملان این جنایات را بیش از پیش رقم خواهد زد.

انتهای پیام /

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار