کشف بیش از ۶۲ کیلوگرم مواد مخدر در عملیات‌های مشترک

فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف بیش از ۶۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر طی ۲ عملیات مشترک خبر داد.
کد خبر: ۸۰۷۳۸۷
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۴ - 21January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از سمنان، سردار «سيدموسي حسيني» در گفت و گو با خبرنگاران فرمانده انتظامي استان سمنان اظهار داشت: برابر اعلام پليس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزي مبني بر اينکه گروهي از قاچاقچيان مواد مخدر قصد دارند با دو دستگاه خودروي سواري مقاديري مواد مخدر را به سمت استان هاي شرقي کشور حمل کنند، بلافاصله چند اکيپ از تيم هاي اطلاعاتي اداره عمليات ويژه پليس مبارزه با مواد مخدر مرکز سمنان به محور تردد خودروها اعزام شدند.

کشف بيش از 62 کيلوگرم مواد مخدر در عمليات هاي مشترک

وي افزود: ماموران با هوشیاری لازم، ضمن توقیف ۲ دستگاه پژو پارس، در بازرسی خودروها، ۵۶ کیلو و ۷۳ گرم حشیش و انواع مواد مخدر کشف کردند که در این راستا ۲ متهم دستگیر شد.

سردار حسيني از اجراي عمليات ديگر توسط ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر در تعامل با ساير استان هاي کشور خبر داد و گفت: پليس با اشرافيت برروي شبکه هاي حمل و قاچاق مواد مخدر، پي برد راننده يک دستگاه خودروي پرايد قصد دارد مقاديري مواد مخدر را از طريق محورهاي استان سمنان حمل کند.

فرمانده انتظامي استان به هدايت لحظه به لحظه و در نهايت شناسايي و توقيف خودرو در شهر ميامي اشاره کرد و اذعان داشت: ماموران در بازرسي خودرو 6 کيلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط کردند.

انتهای پیام/

برچسب ها: سمنان ، پلیس ، سارق ، مواد مخدر
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار