ابوحلمای گیلان؛ ایستاده برای ایران تا پای جان

«شهید حمید سلمانی پیشه» در شبی که حلمای عزیزش در آتش تب می‌سوخت، دل‌نگرانی داشت، اما برای خاموش کردن آتش تروریست‌های مسلح، تمام‌قد پای شهرش، پای ایران جانش و پای آرمان‌های امامین انقلابش ایستاد.
کد خبر: ۸۰۷۳۹۵
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱ - 21January 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، این بار باید از «شهید حمید سلمانی پیشه» نوشت که نیروی تاسیساتی شهرداری رشت بود و وقتی آتش کینه تروریست‌ها را دید تا پای جان برای ایران ایستاد تا خواب گرگ‌صفتان را با رشادت و شجاعتش به کابوسی ابدی تبدیل کند، بسیجی سلحشور سپاه ناحیه مرکزی رشت بار‌ها و بار‌ها خستگی را خسته کرده بود و با مجاهدت‌های مثال زدنی‌اش آموزگار عشق به وطن شده بود.
ابوحلمای گیلان؛ ایستاده برای ایران تا پای جان
پدر است دیگر! در شبی که حلمای عزیز او در آتش تب می‌سوخت، دل‌نگرانی داشت، اما برای خاموش کردن آتش داعش‌صفتانه تروریست‌های مسلح، تمام‌قد پایِ شهرش، پایِ همشهریانش، پایِ ایرانِ‌جانش، اصلا پایِ آرمان‌های امامینِ انقلابش ایستاد تا بار دیگر رشادتِ فرزندان گیل و دیلم را همچون میرزا کوچک جنگلی‌مان برای تاریخ بازخوانی کند. 
 
اگر چه او هم آن‌شب در آتش کینه داعشیانِ مسلح سوخت و همچون اربابش حسین بن علی (ع) «اربا اربا» شد، اما خونِ مبارکش برای امنیتِ مردمانش و برای رویش لاله‌های اقتدار همشهریانش آبیاری شدو همچون علی اکبر امام حسین (ع) در غربتِ جهل یزیدیانِ زمانه سوخت تا اینگونه یزیدصفتی تروریست‌های مسلح در تاریخ ثبت گردد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار