به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج همایش ویژه مربیان و هادیان سیاسی بسیج تربت حیدریه برگزار شد.
در این همایش حسین عبدالهی فر رئیس اداره تحلیل سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: آمریکائی ها به دلیل افتضاحی که عربستان در منطقه بوجود آورده به این جمع بندی رسیدند که حکومت آل سعود به زودی رو به انحطاط و نابودی است و لذا برای حفظ منابع و منافع خود به دنبال شریکی قابل پیش بینی و عاقل هستند.
وی تصریح کرد: سناریوی جدید جبهه استکبار برای حفظ منافع خود پذیرفتن جمهوری اسلامی منهای انقلاب اسلامی است و لذا بنا دارند تا با نفوذ عناصری که کمتر برای انقلاب دل می سوزانند، شرایطی را بوجود آورند که اگر زمانی مطرح شد که از حمایت حزب الله و جبهه مقاومت صرف نظر شود به سرعت تطمیع شده و با آمریکا کنار بیایند.
رئیس اداره تحلیل سیاسی سپاه تأکید کرد: اگر دشمن موفق به انحصار انقلاب اسلامی به درون مرزهای جغرافیایی شود، یک برنده تمام عیار لقب خواهد گرفت.
عبداللهی فر اولین طرح آنها را جایگزینی شراکت و رقابت با روسیه اعلام کرد و افزود: آنها سعی دارند تا از طریق تجزیه سوریه سهم روسیه و عربستان را داده و به نوعی امنیت رژیم غاصب صهیونیستی را تأمین کنند.
وی تجزیه سوریه را مستلزم تجزیه عربستان سعودی عنوان کرد و گفت: آمریکائی ها خوب می دانند که تمام عملیات های انتحاری از درون حوزه های علمیه عربستان هدایت می شوند و از طرفی مشکل غربی ها هم این است که در صورت پایان یافتن بحران سوریه تروریستها باید به کجا بروند؟ لذا در صدد پایان دادن به حکومت آل سعود بر آمدند تا این غائله را ختم کنند.
عبداللهی فر اذعان کرد: شکست ائتلاف عربستان در یمن، موضوع لبنان و شکست های پی در پی در میدان سوریه و همچنین برگزیدن محمد بن سلمان به عنوان ولیعهد پادشاه، پاشنه آشیل فروپاشی آل سعود را فراهم کرده است.
وی خاطر نشان کرد: امروز آمریکا دغدغه تأمین امنیت رژیم غاصب صهیونیستی و حفظ منافع و منابع در منطقه خاورمیانه را دارد و به دنبال شریکی عاقل می گردد تا اهداف و منافعش را تأمین کند.
رئیس اداره تحلیل سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پایان دومین طرح آمریکائی ها را کنار آمدن با جمهوری اسلامی از راه مذاکره عنوان کرد و اظهار داشت: آمریکائی ها جمهوری اسلامی را منهای انقلاب اسلامی پذیرفتند و در صددند تا در ایران کسانی روی کار بیایند که هم کم انقلابی اند و هم به تفکرات آنها نزدیک هستند تا بتوانند اهدافشان در داخل و منافعشان را در منطقه تامین کنند.