بصیرت و حضور حماسی ملت ایران نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کرد

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان، با بیان اینکه ملت ایران در همه فتنه‌ها نقشه دشمنان را نقش بر آب کرد، گفت: در جنگ شناختی سال ۱۴۰۱، جنگ ۱۲ روزه دشمنان و همچنین فتنه اخیر آمریکایی ـ صهیونیستی، این ملت ایران بود که با حضور آگاهانه و به‌موقع خود، ضربه نهایی را به دشمن وارد کرد و تمامی سناریو‌های آنان را ناکام گذاشت.
کد خبر: ۸۰۷۷۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۲ - 23January 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، سردار «جمشید رضایی» فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان، در سخنرانی خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد جامع شهر سنندج، با اشاره به جایگاه والای پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: مردمی‌بودن، مهم‌ترین و ماندگارترین شاخصه پاسداران جمهوری اسلامی است و این نیرو‌ها از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون، همواره در مواقع حساس و بحران‌ها پیشقدم بوده و با افتخار، خدمت به مردم را وظیفه اصلی خود دانسته‌اند.
 
بصیرت و حضور حماسی ملت ایران نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کرد
 
وی با تأکید بر نام‌گذاری روز پاسدار همزمان با ولادت حضرت امام حسین (ع) افزود: این نام‌گذاری با درایت حضرت امام خمینی (ره) انجام شد تا پاسداران، همانند امام حسین (ع) و یاران باوفایش، جان خود را کف دست گرفته و در مسیر دفاع از اسلام، نظام و انقلاب اسلامی همواره پیشرو و آماده فداکاری باشند.
 
فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با اشاره به دشمنی مستمر قدرت‌های استکباری، به‌ویژه آمریکا، از ابتدای انقلاب تاکنون تصریح کرد: همه قدرت‌های سلطه‌گر، به‌ویژه آمریکای جنایتکار، همواره تلاش کرده‌اند حرکت انقلاب اسلامی را متوقف کرده و این چراغ فروزان را که در دل آزادی‌خواهان جهان روشن شده، خاموش کنند، اما همواره با شکست مواجه شده‌اند.
 
سردار رضایی با اشاره به حوادث و فتنه‌های سال‌های اخیر خاطرنشان کرد: در جنگ شناختی سال ۱۴۰۱، جنگ ۱۲ روزه دشمنان و همچنین فتنه اخیر آمریکایی ـ صهیونیستی، این ملت ایران بود که با حضور آگاهانه و به‌موقع خود، ضربه نهایی را به دشمن وارد کرد و تمامی سناریو‌های آنان را ناکام گذاشت.
 
وی افزود: با رهبری حکیمانه امامین انقلاب، ایستادگی نیرو‌های امنیتی و مسلح و پشتیبانی گرم و همه‌جانبه مردم، دشمنانی که قصد بلعیدن کشور را داشتند، در عرصه‌های مختلف سیاسی، امنیتی و اجتماعی با یأس و ناامیدی روبه‌رو شدند و به اهداف خود نرسیدند.
 
فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با اشاره به نقشه دشمنان در جنگ ۱۲ روزه گفت: دشمنان تصور می‌کردند با به شهادت رساندن فرماندهان، دانشمندان و مردم بی‌گناه می‌توانند ملت را علیه نظام و حاکمیت به میدان بیاورند، اما برخلاف محاسبات آنان، مردم با بصیرت در دفاع از نظام و رهبری به صحنه آمدند و دشمن را مأیوس کردند.
 
سردار رضایی ادامه داد: سناریوی اخیر دشمن که ادامه همان جنگ ۱۲ روزه بود، پس از شش ماه برنامه‌ریزی و طراحی توسط جریان صهیونیستی ـ آمریکایی، بار دیگر با درایت رهبری، پشتوانه مردمی و تلاش دولتمردان ناکام ماند و دشمنان طعم تلخ شکست دیگری را از ملت ایران چشیدند.
 
وی با اشاره به سوءاستفاده دشمن از مطالبات اقتصادی مردم تصریح کرد: مردم به‌حق مطالباتی درباره گرانی و مشکلات، اما دشمن تلاش کرد این مطالبات را به آشوب و ناامنی بکشاند و با اقدامات خشونت‌آمیز، توهین به مقدسات و تخریب اموال عمومی، زمینه کشتار مردم بی‌گناه را فراهم کند؛ به‌گونه‌ای که نزدیک به سه هزار نفر از هموطنان به شهادت رسیدند.
 
فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ دی‌ماه را نقطه پایان این توطئه دانست و گفت: مردم با این حضور آگاهانه و انقلابی، بار دیگر تمامی نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کردند و این بصیرت و حضور حماسی شایسته قدردانی است.
 
سردار رضایی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش مردم کردستان اشاره کرد و افزود: مردم استان کردستان همانند سایر مردم کشور و حتی یک گام جلوتر، با هدایت افراد صاحب‌نظر و بصیرت مثال‌زدنی، اجازه ندادند بحران‌ها به این استان سرایت کند و این فتنه با کمترین هزینه در کردستان مدیریت و جمع شد که این امر، نشان‌دهنده اراده و آگاهی بالای مردم این منطقه است.
 
وی با تأکید بر وفاداری مردم کردستان به نظام اسلامی گفت: مردم این استان مرزی در طول ۴۸ سال گذشته بار‌ها ثابت کرده‌اند که پشتیبان نظام و انقلاب هستند و اجازه نمی‌دهند هیچ بیگانه‌ای امنیت و آرامشیشتی داشتند، اما دشمن تلاش کرد این مطالبات را به آشوب و ناامنی بکشاند و با اقدامات خشونت‌آمیز، توهین به مقدسات و تخریب اموال عمومی، زمینه کشتار مردم بی‌گناه را فراهم کند؛ به‌گونه‌ای که نزدیک به سه هزار نفر از هموطنان به شهادت رسیدند.
 
فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ دی‌ماه را نقطه پایان این توطئه دانست و گفت: مردم با این حضور آگاهانه و انقلابی، بار دیگر تمامی نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کردند و این بصیرت و حضور حماسی شایسته قدردانی است.
 
سردار رضایی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش مردم کردستان اشاره کرد و افزود: مردم استان کردستان همانند سایر مردم کشور و حتی یک گام جلوتر، با هدایت افراد صاحب‌نظر و بصیرت مثال‌زدنی، اجازه ندادند بحران‌ها به این استان سرایت کند و این فتنه با کمترین هزینه در کردستان مدیریت و جمع شد که این امر، نشان‌دهنده اراده و آگاهی بالای مردم این منطقه است.
 
وی با تأکید بر وفاداری مردم کردستان به نظام اسلامی گفت: مردم این استان مرزی در طول ۴۸ سال گذشته بار‌ها ثابت کرده‌اند که پشتیبان نظام و انقلاب هستند و اجازه نمی‌دهند هیچ بیگانه‌ای امنیت و آرامش این منطقه را به خطر بیندازد؛ سند روشن این ادعا نیز تقدیم بیش از پنج هزار و ۴۰۰ شهید در راه انقلاب و امنیت کشور است.
 
فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان در پایان با اشاره به فشار‌های حداکثری دشمنان اظهار کرد: با وجود همه فشار‌های اقتصادی و معیشتی، مردم با صبر و استقامت در کنار نظام ایستاده‌اند و با حمایت دولتمردان، این مشکلات نیز برطرف خواهد شد و بدون شک، دشمنان بار دیگر در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام خواهند ماند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار