مصر: ساز و کار‌های حقوق بشر باید بر اساس گفت‌و‌گو باشد

نماینده مصر در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل برای بررسی تحولات اخیر ایران تأکید کرد که روند کاری این شورا باید بر اساس گفت‌و‌گو باشد و باید از سیاسی کردن آن پرهیز کرد.
کد خبر: ۸۰۷۷۳۳
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۳ - 23January 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، نماینده مصر در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل برای بررسی تحولات و اغتشاشات اخیر در ایران، خواستار تمرکز بر گفت‌و‌گو با دولت‌ها و پرهیز از سیاسی‌کردن فعالیت‌های این شورا شد.

مصر: ساز و کار‌های حقوق بشر باید بر اساس گفت‌و‌گو باشد

نماینده مصر در نشست شورای حقوق بشر با تأکید بر اینکه این شورا نقش مهمی در ایجاد ثبات ایفا می‌کند، گفت: مهم است که کار شورای حقوق بشر سیاسی نشود.

وی تصریح کرد: سازوکار‌های حقوق بشری سازمان ملل باید بر اساس گفت‌و‌گو بین کشور‌ها باشد.

شورای حقوق بشر سازمان ملل در اقدامی جانبدارانه و در حالی که به بسیاری از تحولات جهانی به‌ویژه جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و نسل‌کشی در نوار غزه بی‌توجه بوده است، برای حمایت از اغتشاشگران در ایران تشکیل جلسه داد.

نماینده چین و پاکستان در نشست شورای حقوق بشر، ضمن حمایت از ایران تأکید کردند که فعالیت‌های این شورا نباید سیاسی باشد و باید از دخالت در امور داخلی کشور‌ها خودداری کرد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار