بومی‌گزینی در انتخاب مدیران استانی مهمترین رویکرد دیوان محاسبات کشور ‏است

موسویان مدیر کل هماهنگی امور استان‌های دیوان محاسبات کشور گفت: بومی‌گزینی در ‏انتخاب مدیران استانی، مهمترین رویکرد و اولویت این نهاد است. ‎
کد خبر: ۸۰۷۹۷۸
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۸ - 24January 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «موسویان» مدیر کل هماهنگی امور استان‌های دیوان محاسبات کشور، در ‏مراسم تکریم و معارفه مدیر کل دیوان محاسبات استان کردستان که در سنندج برگزار ‏شد، اظهار داشت: در همه استان‌های کشور، سیاست بومی‌گزینی مدیران را دنبال ‏خواهیم کرد‎.
 
بومی‌گزینی در انتخاب مدیران استانی مهمترین رویکرد دیوان محاسبات کشور ‏است
 
وی در ادامه با اشاره به اهمیت حوزه‌های اقتصادی، معیشتی و زیر ساخت گفت: ‏در حال حاضر در حال فعال کردن شبکه ناظرین مردمی برای استفاده از ظرفیت ‏مردم هستیم‎. 
 
«محمدرسول شیخی‌زاده» نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی نیز وجود ‏دستگاه‌های نظارتی قوی را ضامن اعتماد ملی بیان کرد و گفت: مماشات با ‏مدیران در بحث فساد اداری اعتماد مردم به دستگاه‌های نظارتی را از بین خواهد ‏برد‎. 
 
«سالار مرادی» نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس ‏شورای اسلامی هم با بیان اهمیت تقویت دستگاه‌های نظارتی تأکید کرد: در کشور ‏نیازمند استفاده بیشتر از بازوی نظارتی مجلس هستیم‎. 
 
در این جلسه همچنین محمدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان به این ‏نکته اشاره کرد که استان کردستان با کمبود شدید منابع بانکی مواجه است و لازم ‏است برای جذب سرمایه گذار دراین بخش تلاش شود‎. 
 
«حیدری» مدیر کل بازرسی استان کردستان هم با بیان این مطلب که نگاه دستگاه‌های ‏نظارتی تنها مبارزه با فساد نیست گفت: کمک به پیشگیری از فساد، مهمترین ‏رویکرد است‎. 
 
در پایان این مراسم از خدمات «فریدون خدامرادی» قدردانی و «کورش زارعی» به ‏عنوان سرپرست جدید دیوان محاسبات استان کردستان معرفی شد‎. 
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار