سردار مرادحاجتی: لفاظی‌های ترامپ علیه ایران باید در نظام بین‌الملل جرم‌انگاری شود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خوزستان گفت: دخالت ترامپ با دعوت‌های صریح به تخریب و کشتار مردم ایران، نه‌تنها به‌عنوان یک سیاست خارجی غیرمسئولانه باید مورد انتقاد قرار گیرد، بلکه باید در نظام بین‌الملل جرم‌انگاری شود.
کد خبر: ۸۰۸۰۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳ - 25January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، سردار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خوزستان امروز در جلسه شورای اداری دفاع مقدس به تحلیل وقایع اخیر کشور پرداخت و اظهار داشت: یکی از رسالت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در شرایط کنونی تبیین شناخت بهتر دشمن و تقویت روحیه و فرهنگ غنی دفاع مقدس برای امیدآفرینی است.

سردار مرادحاجتی: ملت ایران وفادارترین مردم به نظام، رهبر و میهن شان هستند

وی افزود: رخداد‌های اخیر در ایران به طرز پیچیده‌ای با واکنش‌های مختلف داخلی و خارجی رو‌به‌رو شده است. این بحران که به شکل اعتراضات و ناآرامی‌ها ظاهر شده، بیش از آنکه یک جنبش مردمی ناشی از نارضایتی‌های اقتصادی و سیاسی باشد، به یقین نوعی اقدام هماهنگ تروریستی با مداخله‌های مستقیم خارجی است.  

سردار مرادحاجتی گفت: در کنار این مداخله‌ها، برخی از باقی‌مانده‌های خاندان پهلوی که پس از انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ از کشور فرار کردند، به نظر می‌رسد به عرصه‌های سیاسی و امنیتی بازگشته‌اند. این افراد که ۴۷ سال پس از انقلاب با ثروت‌های ملی دزدیده‌شده از کشور زندگی کرده‌اند، به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در تلاش برای بازگشت به قدرت و براندازی جمهوری اسلامی ایران هستند. آنها از ابزار‌های مختلف سیاسی، رسانه‌ای و حتی تشویق به خشونت و کشتار برای رسیدن به اهداف خود استفاده می‌کنند. این افراد که به راحتی از منابع مالی و رسانه‌ای خود بهره می‌برند، در پی آن هستند که ملت ایران را به خونریزی و آشوب بکشانند تا زمینه‌ساز بازگشت به قدرت سلطنتی شوند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خوزستان یادآور شد: در این میان، رژیم صهیونیستی و آمریکا که در جنگ ۱۲ روزه اخیر شکست سنگینی خوردند، تلاش می‌کنند تا از طریق تروریست‌های نفوذی در ایران به کشتار مردم و تخریب اموال عمومی بپردازند. هدف این کشور‌ها نه تنها تضعیف ایران بلکه ایجاد رعب و وحشت در میان مردم است تا بدین‌وسیله افکار عمومی را علیه نظام حاکم بر ایران برانگیزند. رژیم‌های غربی به‌ویژه آمریکا و اسرائیل در این مدت نشان داده‌اند که از هر ابزاری، حتی ابزار‌های تروریستی، برای تضعیف جمهوری اسلامی ایران استفاده می‌کنند. این مداخلات در کنار حمایت‌های مالی و تسلیحاتی از گروه‌های معاند، خود به یکی از دلایل اساسی آشوب‌های اخیر تبدیل شده است.

وی متذکر شد: مداخله‌های ترامپ با دعوت‌های صریح به تخریب و کشتار مردم ایران، نه‌تنها به‌عنوان یک سیاست خارجی غیرمسئولانه باید مورد انتقاد قرار گیرد، بلکه باید در نظام بین‌الملل جرم‌انگاری شود. تشویق به خشونت و تحریک گروه‌های تروریستی برای آسیب رساندن به مردم بی‌گناه به هیچ عنوان قابل قبول نیست و باید از سوی جامعه جهانی محکوم شود. این نوع مداخلات نه تنها موجب تشدید بحران‌ها در ایران و منطقه شده بلکه آسیب‌های جبران‌ناپذیری به ثبات جهانی وارد آورده است.

سردار مرادحاجتی تصریح کرد: با تمام این شرایط، جمهوری اسلامی ایران به رغم فشار‌ها و تهدیدات خارجی و داخلی، امروز قوی‌تر از گذشته است. تجربه سال‌ها در مقابله با جنگ‌های اقتصادی و سیاسی، تحریم‌ها و اقدامات تروریستی باعث شده است که این کشور در مقابل فشار‌های داخلی و خارجی مقاوم‌تر شود. در واقع، جمهوری اسلامی ایران با بهره‌گیری از توانمندی‌های داخلی، اعتماد به جوانان و نخبگان و حفظ اتحاد ملی، توانسته است به‌طور قابل توجهی در برابر مداخلات بیگانگان ایستادگی کند و به یکی از بازیگران اصلی منطقه تبدیل شود. در این وضعیت، ایران نه‌تنها در عرصه‌های داخلی خود را بازسازی کرده بلکه به پیشرفت‌های مهمی در حوزه‌های مختلف دست یافته است.

وی با اشاره به این که ملت ما با بصیرت خود در بزنگاه‌های مختلف نشان دادند که وفادارترین مردم به نظام، رهبر و میهنشان هستند، افزود: در حالی هنوز هم شاهد تهدیدات لفظی و بیشتر روانی ترامپ قمارباز هستیم که خیابان‌های آمریکا مملو از اعتراضات مردم این کشور به کشتار‌های داخلی در این کشور است و از سوی دیگر بیشتر کشور‌ها و دولت‌های دنیا حتی همپیمانان آمریکا در اتحادیه اروپا از مداخله‌های بی اساس این یاغی آمریکایی در امورات دیگر کشور‌ها به ستوه آمده‌اند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خوزستان گفت: هر کس تریبونی در اختیار دارد باید امیدآفرینی کند. دشمن و ماهیت پلیدش را برای نسل نوجوان و جوان کشور برملا کند. نیت پلید ته مانده‌های خاندان پهلوی را فاش کند و اجازه ندهد که سفسطه‌های رسانه‌ای غرب بر افکار عمومی کشور و ملت ما چیره شود. 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار