آیت‌الله علم‌الهدی: تداوم خط ایثار و شهادت بسترساز ظهور است/ دشمن با هر شکست، قوی‌تر به میدان برمی‌گردد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه جنگ ما با استکبار جهانی همچنان ادامه دارد، گفت: اگر می‌خواهیم در مقابل جهانخواری مستکبرین مسیر ظهور را فراهم کنیم باید خط ایثار، جانبازی و شهادت را ادامه دهیم.
کد خبر: ۸۰۸۲۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷ - 26January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در جمع جانبازان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در سخنانی، ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: زیارت شما برای ما از ابعاد مختلف قابل استفاده و بهره‌برداری است، امیدواریم همه شما در مسیر مجاهداتی که انجام دادید، مورد توجه و خشنودی حضرت ولی‌عصر (عج) قرار بگیرید.

آیت‌الله علم‌الهدی: تداوم خط ایثار و شهادت بسترساز ظهور است/ دشمن با هر شکست، قوی‌تر به میدان برمی‌گردد

وی افزود: هیچ کلامی برای شما تازگی ندارد، چون بنده هرچه بگویم، شما بالاتر از آن را عمل و تجربه کردید، اما آنچه لازم است بیان شود، واقعیتی است که گاهی انسان در بحبوبه‌های گرفتاری از یادش می‌رود و یا فراموش می‌کند، مشکلاتی که امروز شما خواهران در کنار همسر جانباز خود با آن رو‌به‌رو شدید، باعث می‌شود بسیاری از مسائل را در زندگی فراموش کنید؛ شما برادران نیز با این جانبازی و درد‌ها و خاطرات جانگدازی که از دوستان شهید خود دارید، طبیعی است چنان این مسأله شما را محاصره کرده باشد که به هدف توجه نداشته باشید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: وقتی جنگ تحمیلی تمام شد، همه فکر کردند که سفره شهادت جمع شده و ما وارد زندگی متعادلی شدیم و حالا بیایم زندگی کنیم، اما شهید حاج قاسم سلیمانی خط و هدف ایثار و مقاومت را فراموش نکرد و تا لحظه شهادت همان روحیه هشت سال دفاع مقدس را حفظ کرد، همین موضوع باعث عظمت و بزرگی ایشان در میان ملت شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حتی شعار‌های روی دیوار‌ها از «جنگ، جنگ تا پیروزی» به «شهر ما، خانه ما» تغییر پیدا کرد، خاطرنشان کرد: یعنی وضع زندگی ما فرق کرد، یک عده بعد جنگ سرکار‌های قبلی خودشان برگشتند، در حالی‌که جنگ هنوز تمام نشده بود، شاهد آن همین جنگ ۱۲ روزه است.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه جریان شهادت همچنان در کشور وجود دارد، ادامه داد: چه عاملی باعث شد تا ما هدف اصلی انقلاب و مسیر اصلی را فراموش کنیم تا بعد از گذشت ۳۰ سال از پیروزی با چنین تهاجمی سنگین‌تر مواجه شویم؛ علت این بود که ما آن روز‌های جنگ را فراموش کردیم، حواسمان باشد امروز همانطور که حاج قاسم فراموش نکرد، ما نیز فراموش نکنیم.

وی هدف اصلی انقلاب اسلامی را زمینه‌سازی ظهور حضرت ولی عصر (عج) دانست و گفت: همه ما باید زمینه‌ساز ظهور باشیم و جاده و مسیر ظهور را هموار کنیم، ما بایستی فدایی شویم تا آن حضرت تشریف بیاورند، چون استکبار که دست‌بردار نیست، آرام نمی‌نشینند، اگر می‌خواهیم در مقابل این تراکم جهانخواری مستکبرین مسیر ظهور را فراهم کنیم باید خط ایثار، جانبازی و شهادت را ادامه دهیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند مبارزه ما تمام نشده است، پیروزی انقلاب یک ابزار قدرتی بود تا پیام انقلاب با توسعه بیشتری جلوتر برود و در حقیقت پیروزی واقعی زمان ظهور امام زمان (عج) است؛ بر همین اساس این مبارزه تمام شدنی نیست، زیرا دشمن در هر عرصه‌ای شکست خورد، عملیات بعدی سخت‌تر از قبلی بود، در جنگ ۱۲ روزه تهاجم دشمن از هشت سال دفاع مقدس بیشتر بود، فتنه‌ها و توطئه‌ها کرد تا به جنگ ۱۲ روزه رسید، اما شکست خورد و باز با اغتشاشات اخیر به میدان آمد که بازهم شکست خورد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: بنابراین قطعا دشمن در قدم بعدی با تهاجم سخت‌تری به فکر انتقام می‌افتد، ما نیز باید مقاومت و ایستادگی کنیم، اگر ما اندیشه انقلابی خود را به قرآن و ائمه اطهار (علیهم‌السلام) بسپاریم، مسیر ما روشن می‌شود و آماده همه چیز هم هستیم؛ در جنگ احزاب با شرایط نابرابر مسلمانان و منافقان خداوند متعال در سوره احزاب می‌فرماید «منافقین وقتی این لشکر را دیدند، گفتند خدا و پیامبر به ما دروغ گفتند، در مقابل این افراد تبار پیامبر بودند و گفتند این همان وعده خداوند است که در برابر قدرت بزرگی به ما نصرت می‌دهد و ما پیروز می‌شویم پس خدا و رسول خدا راست گفتند».

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: مرور نیز بحث ما این هست که اگر هدف را رسیدن به ظهور ببینیم، شرایط ما هر روز دشوارتر می‌شود؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌فرمایند ما به قله نزدیک شدیم، یعنی پیروزی نزدیک است، ظهور نزدیک است، اما در عین حال ما وظیفه داریم مسیر را باز کنیم، حتی اگر به قیمت جانبازی و شهادت باشد.
وی گفت: شما که جانباز شدید یعنی خداوند متعال با شما کار دارد، همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی با جانبازی سکان‌دار انقلاب و نظام شدند؛ بر همین اساس شما که شهید نشده‌اید و به مقام جانبازی نائل شدید، بدانید که خداوند متعال با شما کار دارد، تنها حواستان باشد مسیر فکری شما تغییر نکند، این جانبازی شما بشارتی است برای شما که باید مجاهدت‌های بعدی را انجام دهید. 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار