اجرای دستورالعمل «لبیک ۲۹» و برگزاری مسابقات ورزشی جانبازان به‌مناسبت دهه فجر

مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش از ابلاغ دستورالعملی با عنوان «لبیک ۲۹» به همه یگان‌های این نیرو در جهت تکریم خانواده‌های شهدا، جانبازان، ایثارگران و آزادگان نزاجا خبر داد.
کد خبر: ۸۰۸۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸ - 26January 2026

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سرهنگ «محسن صادق‌نیا» مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش، با تقدیر از نقش جانبازان و ایثارگران در دوران درخشان دفاع مقدس، اظهار داشت: در راستای لبیک به اوامر نورانی رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) دستورالعملی را تحت عنوان لبیک ۲۹ طراحی و به همه قرارگاه‌ها، یگان‌ها و مراکز آموزشی نیروی زمینی ارتش ابلاغ کردیم.

اجرای دستورالعمل «لبیک ۲۹» برای تکریم ایثارگران در نیروی زمینی ارتش

سرهنگ صادق‌نیا ادامه داد: بر اساس این دستورالعمل، در روز جانباز و مناسبت‌های مختلف سال از خانواده‌های شهدا، جانبازان، ایثارگران، آزادگان و پیشکسوتان دفاع مقدس تجلیل خواهد شد.

وی با اشاره به تجلیل از تعدادی از جانبازان دفاع مقدس همزمان با سالروز ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و روز جانباز در سراسر کشور، افزود: در آستانه دهه مبارک فجر نیز مسابقات ورزشی جانبازان در رشته‌های مختلف برگزار می‌شود.

مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش از همه جانبازان، خانواده‌های شهدا، پیشکسوتان و رزمندگان دعوت کرد تا خاطرات خودنوشت از دوران دفاع مقدس را به مدیریت‌های حفظ آثار این نیرو در تهران و شهرستان‌ها ارائه دهند تا پس از تدوین و انتشار، چراغ راه نسل‌های آینده باشد.

سرهنگ صادق‌نیا همچنین درباره اقدامات صورت‌گرفته برای ساخت سریال و فیلم از خاطرات پیشکسوتان گفت: برنامه‌های متنوعی در حوزه تولید فیلم‌های سینمایی، سریال‌ها، چاپ کتاب، فعالیت‌های هنری و سرود در دست اجرا داریم و تولیدات قبلی نیز قابل توجه بوده است. به دستور فرمانده نیروی زمینی ارتش، قرار است این تولیدات افزایشی چشمگیر داشته باشد.

وی سپس از افتتاح نمایشگاه دائمی دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش در دهه فجر امسال خبر داد و افزود: در این نمایشگاه که در محل مدیریت حفظ آثار نزاجا واقع در اتوبان بابایی (روبه‌روی ستاد هوانیروز) برپا می‌شود، نام ۴۶ هزار شهید نیروی زمینی ارتش در قالب دیوارنگاره‌ای بر روی کاشی‌هایی با قدمت ۴۰۰ سال نقش خواهد بست و در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

سرهنگ صادق‌نیا در پایان با اشاره به برنامه‌های آتی مدیریت حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش گفت: احداث و بهره‌برداری از «خانه‌موزه شهدای شاخص»، «سیر تاریخی توسعه نیروی زمینی ارتش» و «شهربازی کودکان با محوریت شبیه‌سازهای وسایل و ادوات نظامی مانند تانک و نفربر» در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار