سرهنگ الهی‌راد: راهیان نور بهترین فرصت برای برقراری ارتباط با شهدا و کسب فیض معنوی است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی گفت: راهیان نور بهترین فرصت برای برقراری ارتباط با شهدا و کسب فیض معنوی است و طلاب و روحانیون با حضور آگاهانه در این اردو می‌توانند برای جهاد تبیین آماده شوند.
کد خبر: ۸۰۸۵۴۰
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶ - 27January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان شمالی، سرهنگ پاسدار «مهدی الهی‌راد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی در مراسم اعزام طلاب به اردوی راهیان نور، اظهار داشت: راهیان نور بهترین فرصت برای برقراری ارتباط با شهدا و کسب فیض معنوی است و طلاب و روحانیون با حضور آگاهانه در این اردو می توانند برای جهاد تبیین آماده شوند.

سرهنگ الهی‌راد: راهیان نور بهترین فرصت برای برقراری ارتباط با شهدا و کسب فیض معنوی استوی ضمن تأکید بر اینکه هدف از اعزام اردو راهیان نور ترویج فرهنگ مقاومت و حفظ روحیه ایثار و تشریح ارزش‌های دفاع مقدس است، افزود: با توجه به شرایط امروز و جنگ شناختی ترکیبی دشمن، جهاد تبیین بیش از هر زمان دیگر ضرورت دارد که حضور آگاهانه و‌ هوشمندانه آحاد جامعه در اردوهاي راهیان نور، خط بطلانی بر تصورات و توطئه های دشمنان انقلاب اسلامی خواهد بود.

سرهنگ الهی‌راد این اردوها نقش بسیار مهمی در تقویت هویت ملی و حس تعلق به ارزش‌های انقلاب اسلامی دارد، تصریح کرد: حضور طلاب و روحانیون در مناطق عملیاتی و یادمان‌ها، زمینه‌ساز آشنایی عمیق با تاریخ دفاع مقدس، رشادت‌های رزمندگان و دستاوردهای امروز کشور خواهد بود. این تجربه‌ها، علاوه بر ابعاد فرهنگی، زمینه تربیتی و معنوی قوی برای این قشر فراهم می‌کند. 

وی گفت: خادمین و طلاب باید توانمند شوند تا به درستی اقدام به تبیین و روشنگری نمایند که این مهم با حضور در اردوی راهیان نور و رسیدن به درک عمیق‌تری از مفاهیم مقاومت، ایستادگی و ارزش‌های ملی فراهم می شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین