یادداشت/ سید جلال امینی

مردم و شکسته شدن کمر فتنه آمریکایی -صهیونیستی ۱۴۰۴

مردم در جمع کردن بساط فتنه آمریکایی صهیونیستی دی‌ماه امسال نقش برجسته‌ای داشتند و ملت ایران اسلامی کار را بطور کامل تمام کرد، کمر فتنه شکست و کمر فتنه‌گر هم باید بشکند.
کد خبر: ۸۰۸۷۵۲
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵ - 28January 2026

گروه استان‌های دفاع‌پرس- «سیدجلال امینی» کارشناس مسائل سیاسی؛ فتنه آمریکایی دی ماه ۱۴۰۴ گسترده‌ترین عملیات تروریستی و خرابکاری در طول انقلاب است.

مردم و شکسته شدن کمر فتنه آمریکایی صهیونیستی ۱۴۰۴

آمریکا و اسرائیل با حمایت‌های مالی، رسانه‌ای، تجهیزاتی و امنیتی، سلطنت‌طلبان، منافقین و تجزیه طلبان، هدایتگران میدان و آموزش‌دیده و وابسته (بعضاً گروه‌های انحرافی مذهب‌ها)، اراذل و اوباش، سوءاستفاده‌گران و پیاده نظام دشمن که غالباً نوجوانان و جوانان خام و هیجانی بودند از طراحان، مشوقان و بازیگران این فتنه بشمار می‌آیند.

هدف از اجرای فتنه آمریکایی صهیونیستی تسلط بر ایران به‌منظور تجزیه و براندازی از طریق تبدیل اعتراض به اغتشاش، پیوند اغتشاش با گروه‌های تروریستی تجزیه‌طلب و بسترسازی حمله مجدد نظامی دشمن بود.

تفکیک اعتراض از اغتشاش و مقابله با سران و لیدر‌های اغتشاشات از راهبرد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در تقابل با این فتنه بود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی نظام سلطه، مراحل براندازی شامل اقداماتی در قبل، حین و بعد از براندازی می‌شود.

از جمله اقداماتی که قبل از براندازی دنبال می‌شد می‌توان به فروپاشی فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، تضعیف اقتدار و اعتبار رهبری و قطع ارتباط عاطفی و عقلانی امت با ولایت، تهیه پیش‌نویس قانون اساسی در روز‌های بعد از ساقط شدن نظام که عامل آن دستگیر شد و تشکیل مجلس موسسان بر اساس ایده یکی از سران فتنه ۸۸، ایجاد شورای انتقالی، کاهش خطرپذیری تا بخشی از کنشگری علیه نظام، در خارج از کشور انجام شود، اجماع‌سازی بین‌المللی و اعمال محدودیت و تحریم برای اغتشاشات و اتباع ایرانی، تمرکز بر ستون‌های اعتصابات مؤثر و گسترده کارگران، فرهنگیان و دانشجویان، ایجاد شبکه مخفی داخلی به‌عنوان نماینده نیابتی، پیشنهاد به دونالد ترامپ که تجزیه ایران را مطرح نکند، زیرا موجب اتحاد داخلی می‌شود، بلکه تمامیت ارضی ایران با پرچم شیر و خورشید را بپذیرد، اشاره کرد.

در مرحله حین براندازی، اختلاف‌افکنی بین هسته‌های سخت نظام شامل نیرو‌های اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی و نظامی با حذف سپاه پاسداران بودند تا با بازجوئی، تخلیه اطلاعاتی و بهره‌برداری سیاسی، ابتدا افراد اصلی نظام، مثل اعضای دولت را دستگیر و در ادامه مورد بازجویی قرار گیرند تا آنها نکاتی را بگویند که مورد نظر بیگانگان باشد.

پیمان کوروش با رویکرد ملی‌گرایی که ترجمان پیمان ابراهیم است، یعنی عادی‌سازی روابط اعراب با اسرائیل یکی از اقدامات پیش‌بینی شده بود که باید بعد از براندازی انجام می‌شد.

مردم در جمع کردن بساط فتنه آمریکایی صهیونیستی دی‌ ماه امسال نقش برجسته‌ای داشتند و ملت ایران اسلامی کار را بطور کامل تمام کرد، کمر فتنه شکست و کمر فتنه‌گر هم باید بشکند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار