نابودی بیش از ۸۰۰ درخت در آتش اغتشاشات مشهد

مدیرکل بهبود محیط زیست شهری با اعلام خساراتی که آشوبگران به درخت‌ها و پارک‌ها و فضای سبز مشهد زدند، گفت: متأسفانه در آن ایام بیش از ۸۰۰ درخت به آتش کشیده شد و از بین رفت.
کد خبر: ۸۰۸۷۷۷
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵ - 28January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «حامد فیض‌الهی» مدیرکل بهبود محیط زیست‌شهری اظهار داشت: متأسفانه در ایام اغتشاشات بیش از ۸۰۰ درخت به آتش کشیده شد و از بین رفت. بیشتر اینها درختان قدیمی و زینتی مثل سدروس و کاج‌های توپی بودند که به‌قدری ارزشمند هستند که واقعا نمی‌توان روی آنها قیمت گذاشت. 

نابودی بیش از ۸۰۰ درخت در آتش اغتشاشات مشهد

وی افزود: علاوه بر این درختچه‌های ارزشمند زیادی مثل پامپاس‌کراس و یوکا از بین رفته است و سطح زیادی از پرچین‌ها در حوادث سطح شهر به‌خاطر آتشی که به جان آنها انداختند، به‌صورت کامل از بین رفت. 

مدیرکل بهبود محیط زیست‌شهری گفت: بخش زیادی از فضا‌های مسقف، کانکس‌هایی که در پارک ملت داشتیم و حتی سرویس‌های بهداشتی مورد‌حمله قرار گرفته تخریب شده و آسیب دیده است.

فیض‌الهی تصریح کرد: یکی دیگر از مواردی که در این اغتشاشات به‌شدت آسیب دید و خسارت سنگینی در این بخش به فضا‌های سبز شهر تحمیل شد، تأسیسات و زیرساخت‌های برخی از بوستان‌های شهری است.

وی ابراز داشت: سیستم‌های‌برق و عمود‌های روشنایی بوستان‌ها، به‌ویژه در پارک‌های خطی و تابلو‌های برق توسط آشوبگران به‌شدت آسیب دیده یا تخریب شده است.

مدیرکل بهبود محیط زیست‌شهری خاطرنشان کرد: در کمال ناباوری حتی یکی از چاه‌های ما در آیلند وکیل‌آباد هم تخریب شده است و خسارت زیادی دیده است که تعمیر و بازگرداندن دوباره آن به چرخه آبیاری نیاز به هزینه زیادی دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار