مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی: تبیین آرمان‌های شهدا رسالت اصلی مسئولان است

رضا ربیعی گفت: با هماهنگی میان دستگاه‌ها برای تحقق اهداف آیین‌نامه و بررسی و تصویب برنامه‌های پیشنهادی و هماهنگی و نظارت بر فعالیت‌های دستگاه‌ها می‌توان اقدامات خوبی انجام داد.
کد خبر: ۸۰۸۸۳۷
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۵ - 28January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، رضا ربیعی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با اشاره به اینکه بخشی از ارزیابی امسال دستگاه ها برای فعالیت های مختلف فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت استان، اظهار داشت: با هماهنگی میان دستگاه ها برای تحقق اهداف آیین‌نامه و بررسی و تصویب برنامه‌های پیشنهادی و هماهنگی و نظارت بر فعالیت های دستگاهها می‌توان اقدامات خوبی انجام داد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی: تبیین آرمان‌های شهدا رسالت اصلی مسئولان است

وی در پایان با توجه به مردمی بودن مراسم ایام دهه مبارک فجر گفت: مسئولیت اصلی همه مسئولان، تبیین آرمان های شهدا و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و انتقال سیره شهدا به نسل جدید است.

گفتنی است مدیرکل بنیاد در این جلسه از برگزاری آیین مهمانی لاله‌هادر ۶۴۸ گلزار شهدای استان ، تعویض پرچم قبور مطهر شهدا،فضاسازی ، تجلیل از فجرآفرینان، برگزاری یادواره شهدا،نواختن زنگ انقلاب، اجرای طرح فجرآفرینان و دیدار با خانواده شهدا و اجرای پایش سلامت و .... خبر داد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار