جنگ نرم، پیچیده‌ترین تهدید امروز نظام است

فرماندار اسدآباد گفت: امروز شکل تهدیدها تغییر کرده و جنگ نرم به‌عنوان پیچیده‌ترین عرصه مقابله با نظام مطرح است.
کد خبر: ۸۰۸۸۵۱
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۱ - 28January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «سلیمان نظری‌دوست» فرماندار اسدآباد، در آیین رونمایی از دو کتاب «حبیب مسافر اروند» و «در سایه دیوارها» با تأکید بر ضرورت تبیین و انتقال مفاهیم دفاع مقدس به نسل جوان، اظهار داشت: امروز در شرایطی قرار داریم که اشکال تهدید متحول شده و جنگ نرم به‌عنوان یکی از پیچیده‌ترین میدان‌های مقابله با نظام جمهوری اسلامی مطرح است.

جنگ نرم، پیچیده‌ترین تهدید امروز نظام است

وی افزود: در این عرصه، آگاهی، بصیرت و باور عمیق به ارزش‌ها نقشی سرنوشت‌ساز ایفا می‌کند.

فرماندار اسدآباد با اشاره به ماهیت جنگ نرم مبتنی بر شایعه‌پراکنی، نشر دروغ و سوءاستفاده از فضای مجازی تصریح کرد: خروج از این میدان پیچیده تنها با هوشیاری، ارتقای تاب‌آوری اجتماعی، تعمیق ارتباط با مردم و تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ممکن خواهد بود.

نظری‌دوست در ادامه، کتاب و روایت‌های مستند را ابزاری کارآمد برای مقابله با تحریف‌های تاریخی برشمرد و خاطرنشان کرد: کتاب «حبیب مسافر اروند» روایتی صادقانه از دوران ایثار و اسارت آزادگان و کتاب «در سایه دیوارها» نیز با ترسیم زندگی شهید کاظمی، مفاهیم مقاومت، ایثار و سبک زندگی جهادی را به تصویر می‌کشد.

وی این آثار را گامی مؤثر در گسترش فرهنگ ایثار و شهادت خواند و تأکید کرد: انتقال صحیح این مفاهیم به‌ویژه برای نسل دانش‌آموز و جوان، یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است و مؤلفان این کتاب‌ها در این مسیر وظیفه‌ای خطیر بر عهده گرفته‌اند.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار