اجرای ۷۰۰ برنامه ویژه کودکان و نوجوانان مازندران در دهه فجر

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران از اجرای ۷۰۰ برنامه ویژه کودکان و نوجوانان در سراسر استان به مناسبت دهه فجر و با رویکرد «امیدبخشی و ایران مقتدر» خبر داد.
کد خبر: ۸۰۹۳۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶ - 31January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، «حامد فاضلی‌کبریا» مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران امروز (شنبه) در نشستی با خبرنگاران که به مناسبت چهل و هفتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران برگزار شد، اظهار داشت: این مجموعه به ۷۵ هزار کودک و نوجوان استان خدمات‌رسانی می‌کند و برنامه‌های آن با استقبال و رغبت مخاطبان همراه است.

اجرای ۷۰۰ برنامه ویژه کودکان و نوجوانان مازندران در دهه فجر

وی با اشاره به ظرفیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران در استان افزود: ۳۰ مرکز در شهرستان‌ها، سه کتابخانه سیار فعال داریم که به مناسبت دهه فجر یک کتابخانه سیار دیگر نیز اضافه خواهد شد. همچنین ۳۰ کانون زبان در استان به آموزش هشت زبان زنده دنیا مشغول هستند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران ادامه داد: ۶۰ نوع فعالیت متنوع فرهنگی، هنری و آموزشی در کانون ارائه می‌شود که پاسخگوی نیاز‌های کودکان و نوجوانان است و فضایی شاد و پرنشاط برای آنان فراهم کرده‌ایم.

فاضلی‌کبریا در تشریح برنامه‌های دهه فجر اعلام کرد: با حکم ستاد مرکزی، دبیری ستاد کودک و نوجوان دهه فجر در استان را بر عهده داریم و ۷۰۰ برنامه از امروز در سطح استان آغاز می‌شود.

وی تأکید کرد: برنامه‌ها با رویکرد امیدبخشی و تاکید بر شعار «ایران مقتدر» برگزار خواهد شد و شامل ایجاد شور و نشاط در ادارات برای فرزندان کارمندان، فعال‌سازی سینما کانون در همه مراکز، اجرای برنامه‌هایی مانند «نقادی با قصه‌های انقلاب»، «پیک امید» و «پیک نشاط» در مناطق دورافتاده و روستایی، آسمان‌نمای سیار، جشن پرچم، اجرای سرود، نقاشی دیواری، مسابقات فوتبال و اجرای برنامه در بیمارستان‌های ویژه کودکان است.

مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران تأکید کرد: همه ۶۰ فعالیت کانون در این ایام ارائه می‌شود و در روز ۲۲ بهمن تمام مراکز کانون در استان فعال خواهند بود.

وی از اجرای سه نمایش تئاتر در شهر‌های ساری و چالوس خبر داد و افزود: این اجرا‌ها تا قبل از ماه مبارک رمضان در همه شهر‌های استان تداوم خواهد داشت.

فاضلی‌کبریا همچنین به برگزاری فراخوان مسابقه عکاسی و ساخت نماد عروسک‌های اهریمنی اشاره کرد و گفت: کانون با برگزاری کارگاه‌های نجوم، جشن پرتاب ماهواره، اجرای پیک امید در دورترین نقاط و راه‌اندازی «کافه کانون» ویژه نوجوانان، سعی در غنی‌سازی اوقات فراغت و افزایش نشاط اجتماعی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: معتقدیم گفت‌وگوی صمیمانه و فردمحور می‌تواند در این زمینه موفق عمل کند و کانون به عنوان فضایی امن، بستر این تعامل سازنده را فراهم می‌کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار