نشست هم‌اندیشی «هوش مصنوعی به‌عنوان خدمت» در حرکت اول برگزار شد

بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های توسعه خدمات هوش مصنوعی با حضور مدیران فنی و نمایندگان کسب‌وکار‌های شرکت‌های سبد سرمایه‌گذاری حرکت اول و همراه اول انجام شد.
کد خبر: ۸۰۹۸۹۸
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲ - 02February 2026

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس روابط عمومی حرکت اول، نشست هم‌اندیشی «بررسی ظرفیت‌های هوش مصنوعی و ارائه AI به‌عنوان خدمت» ۱۲ بهمن ۱۴۰۴، در ساختمان حرکت اول برگزار شد. هدف این جلسه، تبادل تجربه و بررسی امکان توسعه خدمات هوش مصنوعی متناسب با نیاز شرکت‌های سبد سرمایه‌گذاری بود.

نشست هم‌اندیشی «هوش مصنوعی به‌عنوان خدمت» در حرکت اول برگزار شد

در این نشست، شرکت‌ها تجربیات خود در استفاده از هوش مصنوعی در حوزه‌هایی مانند چت‌بات، CRM، کال‌سنتر، قیمت‌گذاری، اعتبارسنجی، بررسی رزومه و پردازش اسناد را به اشتراک گذاشتند. از جمله محور‌های اصلی بحث، چالش‌های هزینه، کیفیت، زیرساخت و قطعی اینترنت بین‌الملل و تأثیر آن بر انتخاب بین مدل‌های خارجی و راهکار‌های لوکال بود.

موضوع ارائه هوش مصنوعی به‌عنوان خدمت (AI as a Service) متناسب با نیاز سازمان‌ها نیز مورد توجه قرار گرفت. برخی شرکت‌ها آمادگی خود را برای ارائه ابزار‌ها و سرویس‌های هوش مصنوعی اعلام کردند و در مقابل، بر ضرورت وجود زیرساخت پایدار و مدل اقتصادی مشخص تأکید شد.

در پایان نشست، حاضران بر لزوم هم‌افزایی میان شرکت‌های گروه، ایجاد یک هاب مشترک هوش مصنوعی و اولویت‌دهی به توسعه زیرساخت به‌عنوان پیش‌نیاز گسترش این خدمات در پرتفوی حرکت اول تأکید کردند.

پیش از این نیز حرکت اول با برگزاری کارگاه‌های آموزشی، در راستای توانمندسازی زیست‌بوم نوآوری ایران تلاش کرده بود.

انتهای پیام/281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار