امیر خواجه‌وند: وحدت نیروهای مسلح شرط ناکامی دشمن در رسیدن به اهدافش است

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نیروی زمینی ارتش با اشاره به تعامل و همدلي بين نيروهاي مسلح، گفت: اين وحدت نعمتی است که بايد شکرگزار آن باشيم چراکه اگر اتحاد و انسجام وجود نداشته باشد دشمنان از فرصت استفاده خواهند کرد و با ايجاد تفرقه به اهداف شوم خود خواهند رسيد.
کد خبر: ۸۱۰۰۳۱
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۷ - 03February 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوي، سردار سرتیپ دوم «مجید شجاع» فرمانده مرزباني استان با امير سرتیپ دوم «بهادر خواجه‌وند» فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نیروی زمینی ارتش در مشهد ديدار و گفت‌وگو کرد.

امیر خواجه‌وند: وحدت نیروهای مسلح شرط ناکامی دشمن در رسیدن به اهدافش است
در اين ديدار سردار شجاع ضمن تبریک اعیاد شعبانیه بویژه میلاد امام زمان (عج) و قدردانی از تلاش‌های کارکنان ارتش در راستای گسترش تعاملات در حوزه ماموریت‌های مرزی اظهار داشت: ايثارگري‌ها و رشادت‌های غیورمردان ارتش است که با دفاع از حريم ولايت و تماميت ارضي ميهن عزيز اسلامي در طول سال‌هاي دفاع مقدس و بعد از آن بر بلنداي رفيع عزت و سرافرازي ايستادند.

امیر خواجه‌وند: وحدت نیروهای مسلح شرط ناکامی دشمن در رسیدن به اهدافش است
وی ادامه داد: خدمت در شهر امام رضا علیه‌السلام توفیقی است که نصیب هرکسی نمی‌شود؛ بر همین اساس بایستی خدمت به مردم را در اولویت قرار دهیم.
در ادامه این دیدار، در سخنانی ابراز داشت: حضور مقتدرانه ارتش و مرزبانی در کنار هم در مرزهای کشور باعث شده تا امنیت پایداری را در مرزها شاهد باشیم.

امیر خواجه‌وند: وحدت نیروهای مسلح شرط ناکامی دشمن در رسیدن به اهدافش است
وی با اشاره به تعامل و همدلي بين نيروهاي مسلح تأکید کرد: اين وحدت نعمتی است که بايد شکرگزار آن باشيم چراکه اگر وحدتي وجود نداشته باشد دشمنان از فرصت استفاده خواهند کرد و با ايجاد تفرقه به اهداف شوم خود خواهند رسيد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار