آغاز ۲ طرح نوین قرآنی در کشور

رئیس شورای هیئات مذهبی استان مازندران از اجرای دو طرح نوین قرآنی با عنوان «هر خانه یک جشن قرآنی» و «هر هیئت یک پایگاه قرآنی» برای نخستین‌بار در سطح کشور خبر داد.
کد خبر: ۸۱۰۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶ - 04February 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «محمدعلی باقری» رئیس شورای هیئات مذهبی استان مازندران امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران با تأکید بر اهمیت روزافزون توجه به قرآن کریم اظهار داشت: در عصر حاضر و در مواجهه با چالش‌ها و فاصله‌های فرهنگی، بازگشت به قرآن یک ضرورت جدی برای خانواده‌ها و نسل جوان است.

آغاز ۲ طرح نوین قرآنی در کشور

وی با اشاره به اجرای طرح «هر خانه یک جشن قرآنی» افزود: بر اساس این طرح، خانواده‌ها، دانش‌آموزان، بانوان و نوجوانانی که موفق به حفظ یک آیه از قرآن کریم شوند، یک جشن قرآنی در فضای خانواده برگزار خواهند کرد که این اقدام نقش مؤثری در نهادینه‌سازی فرهنگ قرآنی در محیط خانه دارد.

رئیس شورای هیئات مذهبی استان مازندران همچنین از اجرای طرح «هر هیئت یک پایگاه قرآنی» در ۲۶ شهرستان استان خبر داد و گفت: این طرح هم‌اکنون در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود در ماه مبارک رمضان با گستره و مشارکت بیشتری همراه باشد.

باقری خاطرنشان کرد: علاوه بر این، مقرر شده است در ابتدای جلسات هیئت‌های مذهبی، برنامه‌های قرآنی متناسب با فضای هیئت برگزار شود تا پیوند هیئات مذهبی با قرآن کریم بیش از گذشته تقویت شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها