برخورد با مفسدان و محتکران تشدید شده است

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی ضمن تأکید بر لزوم تشدید برخورد با مفسدان و محتکران گفت: کالا‌های احتکار شده در انبار‌های کشف شده، با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان، با نرخ مصوب در بازار توزیع خواهد شد و در همین راستا، دستگاه قضایی از اقدامات عملیاتی در راستای بهبود معیشت مردم حمایت می‌کند.
کد خبر: ۸۱۰۳۶۶
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹ - 05February 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین «رضا زرندی» رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در جمع مسئولان قضایی استان با اشاره به دسیسه‌ها و توطئه‌های دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم بزرگ ایران عزیز اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین اهداف دشمن پس از شکست مفتضحانه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، ایجاد ناامنی روانی و تشدید جنگ اقتصادی است؛ بر این اساس مردم و مسئولان باید نسبت به اهداف پیدا و پنهان دشمن کاملاً آگاه و هوشیار باشند و مدیران به درستی به وظایف قانونی خود عمل کنند. 

برخورد با مفسدان و محتکران تشدید شده است

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به دستورات اکید رئیس قوه قضاییه مبنی بر مبارزه هوشمندانه و عالمانه با مفاسد اقتصادی گفت: علیرغم وظیفه سنگین رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات اخیر؛ اما این وظیفه سنگین مانع از آن نشد تا از تلاش‌ها برای مبارزه با مفسدان اقتصادی و محتکران و برهم زنندگان نظم و امنیت روانی و اجتماعی کاسته شود؛ بر این اساس اقدامات خوبی در این زمینه نیز به انجام رسیده است. 

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی با اشاره به اقدامات میدانی و همچنین فعالیت‌های بین بخشی و مشترک مجموعه دستگاه قضایی با پلیس امنیت اقتصادی، اتحادیه‌ها و اصناف، اداره کل تعزیرات حکومتی، اداره‌کل صنعت معدن و تجارت و سایر دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط افزود: متأسفانه عده‌ای سودجو از فضای موجود در کشور استفاده کرده و برخی از اقلام و کالا‌های اساسی مانند روغن، برنج و شکر و امثال این اقلام را در انبار‌ها احتکار کرده و در روند عرضه کالا به بازار اخلال ایجاد کردند، که تعداد قابل ملاحظه‌ای از این افراد شناسایی و تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 حجت‌الاسلام زرندی با اشاره به نقش مثر اصناف و بازار در حفظ آرامش اقتصادی جامعه تصریح کرد: در پاسخ به پیگیری مطالبات به حق اصناف و اقشار مختلف مردم طی مدت اخیر جلسات متعددی از سوی دستگاه قضایی با اصناف، اتحادیه‌ها، بازاریان و اقشار مختلف مردم برگزار شده و بخش‌های دستگاه قضایی از جمله معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، معاونت پیگیری حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان، اداره‌کل بازرسی، اداره‌کل تعزیرات حکومتی و همچنین پیگیری‌های ویژه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در این راستا در حال فعالیت هستند و خوشبختانه در اجرای مصوبات این جلسات، اقدامات خوبی در حال انجام است.

وی تصریح کرد: در جریان بازدید‌های میدانی و وصول گزارشات مردمی، تعداد زیادی از انبار‌هایی که در آنها کالا‌های احتکار شده نگهداری می‌شد کشف شد، و با توجه به شرایط کنونی مقرر شده این کالا‌ها با نرخ مصوب در بازار توزیع شود تا به دست مصرف‌کنندگان برسد.

حجت‌الاسلام زرندی بیان داشت: مبارزه قاطعانه با فساد و مفسد و پیگیری مقولات اقتصادی مانند مسائل بانکی و ارزی، بازگشت ارز‌های حاصل از صادرات، وضعیت واردات قطعی کالاها، همچون گذشته استمرار یافته و تحت تأثیر وقایع اخیر قرار نگرفته است؛ از سویی دستگاه قضایی با هدف مساعدت به مدیریت اجرایی استان تمام تلاش خود را در راه رفع مشکلات معیشتی مردم و تأمین کالا‌های اساسی و مایحتاج عمومی و همچنین حمایت از تولیدکنندگان و صنعتگران به کار گرفته است.

 رئیس شورای قضایی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: افراد قانون‌شکن باید بدانند که در صورت هرگونه سوءاستفاده، در نهایت تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت و عدالت در مورد آنها اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار