ارسال ۳۰۱ اثر به دبیرخانه جشنواره شعر و داستان کوتاه دفاع مقدس اردبیل

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل گفت: مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان جشنواره شعر دفاع مقدس و جایزه ادبی یوسف (داستان کوتاه) فردا (یکشنبه) برگزار خواهد شد و آثار برتر از بین ۳۰۱ اثر ارسالی، تجلیل می‌شوند.
کد خبر: ۸۱۰۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۲ - 07February 2026
سرهنگ «علی حبیب‌زاده» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل، در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در اردبیل اظهار داشت: اختتامیه بیست و هفتمین کنگره شعر دفاع مقدس و چهاردهمین دوره جایزه ادبی یوسف (داستان کوتاه) در اردبیل، فردا (یکشنبه) ساعت ۱۵:۰۰ با حضور جمعی از نویسندگان، شاعران و مسئولان استانی در فرهنگسرای بانوان اردبیل برگزار خواهد شد.

ارسال ۳۰۱ اثر به دبیرخانه جشنواره شعر و داستان کوتاه دفاع مقدس اردبیل
 
وی افزود: فراخوان این دوره از جشنواره شعر و داستان دفاع مقدس، از تابستان امسال و به مدت ۵ ماه شروع شده بود و در این مدت، ۱۷۶ اثر در بخش شعر دفاع مقدس و ۱۲۵ اثر در بخش داستان کوتاه، به دبیرخانه جشنواره ارسال شدند.
 
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل عنوان کرد: داوری آثار دریافتی از آذرماه امسال انجام یافت و با بررسی داوران متخصص، ۱۸ اثر در بخش شعر و ۱۵ اثر در بخش داستان کوتاه حائز رتبه شدند که در مراسم اختتامیه، مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
 
سرهنگ حبیب‌زاده تصریح کرد: در این مراسم علاوه بر تجلیل از نفرات و آثار برگزیده، از ۳ عنوان کتاب حوزه دفاع مقدس نیز رونمایی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد:‌ جشنواره شعر و داستان کوتاه دفاع مقدس، فرصتی مغتنم برای حضور هنرمندان و علاقه‌مندان به این حوزه است تا ضمن ارائه آثار فاخر و ارزشمند، در راستای اعتلای تجربیات فردی کوشیده و گامی موثر در شناساندن خود به عرصه شعر و داستان‌نویسی، بردارند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار