دیدار فرمانده هوانیروز مسجدسلیمان با خانواده شهدا

امیر عالی تختی به همراه جمعی از فرماندهان پایگاه دوم رزمی هوانیروز و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان همزمان با دهه مبارک فجر با خانواده‌های معظم شهیدان «قیصر لیمن» و «شاپور اسیوند» دیدار کردند.
کد خبر: ۸۱۱۰۳۹
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۷ - 08February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، امیر سرتیپ دوم خلبان ستاد «محمد عالی تختی» فرمانده پایگاه دوم رزمی هوانیروز مسجدسلیمان امروز با خانواده شهدای محله کلگه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دیدار فرمانده هوانیروز مسجدسلیمان با خانواده شهدا

وی به همراه جمعی از فرماندهان پایگاه دوم رزمی هوانیروز و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان همزمان با دهه مبارک فجر با خانواده‌های معظم شهیدان «قیصر لیمن» و «شاپور اسیوند» دیدار کردند.

امیر عالی تختی در این دیدار‌ها ضمن تبریک ایام الله فجر اظهار داشت: شهدا مبدأ و منشاء حیاتند که ما از هوایی تنفس می‌کنیم که بوی خون شهدا را می‌دهد و همچنین در زمینی راه می‌رویم که از خون شهدا گلگون است و این شهیدان بر همه اعمال ما ناظرند و همه ما برای سرزمین‌مان آماده‌ایم جان خود را همانند شهدا عزیزمان فدا کنیم.

شهید «قیصر لیمن» در سال ۱۳۴۱ چشم به جهان گشود و در تاریخ ۱۳۶۲/۸/۳۰ در شهر دزفول به مقام والای شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در مزار شهدای کلگه آرام گرفته است.

 شهید «شاپور اسیوند» متولد سال ۱۳۳۹ در منطقه کلگه می‌باشد. وی سال ۵۸ به خدمت مقدس سربازی فرا خوانده شده و با آغاز جنگ به جبهه خرمشهر اعزام شد و در شکست حصر آبادان نیز شرکت داشته و بعد از اتمام خدمت سربازی به عضویت ارتش درآمده و سرانجام در تاریخ ۱۳۶۲/۱/۲۳ در اولین مرحله عملیات والفجر به شهادت رسید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار