سید احمد موسوی دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شد

رئیس‌جمهور در حکمی آقای سیداحمد موسوی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران را به عنوان «دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت» منصوب کرد.
کد خبر: ۸۱۱۰۷۷
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۰ - 08February 2026

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «مسعود پزشکیان» رئیس جمهوری اسلامی ایران در حکمی «سید احمد موسوی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران را به عنوان «دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت» منصوب کرد.

سید احمد موسوی دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شد

متن حکم رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای سید احمد موسوی

معاون محترم رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

در اجرای تبصره (۱) ماده (۶۳) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران مصوب ۱۳۸۶.۰۴.۰۳ مجلس شورای اسلامی و به موجب این حکم به‌عنوان «دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت» منصوب می‌شوید.

انتظار دارد با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت وفاق ملی؛ با همکاری سایر اعضای محترم و بهره‌گیری مناسب از ظرفیت کلیه متولیان امر نسبت به احیاء، ترویج و نهادینه‌سازی فرهنگ غنی جهاد، ایثار و شهادت در کشور اقدام نمایید.

توفیقات روزافزون آن‌جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند متعال خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار