آغاز رسمی اقدامات نوروزی خدمات شهری مشهد

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد از آغاز رسمی برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۵ در حوزه خدمات شهری خبر داد.
کد خبر: ۸۱۱۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹ - 08February 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «احسان نجاری‌مقدم» مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری‌ مشهد از اجرای گسترده عملیات زیباسازی معابر خبر داد و اظهار داشت: از روز گذشته فاز نخست اقدامات نوروزی در سطح شهر آغاز شده و دو محور شامل رنگ‌آمیزی پایه تابلو‌های ترافیکی و بولارد‌ها به‌صورت همزمان استارت خورده است.

آغاز رسمی اقدامات نوروزی خدمات شهری مشهد

وی با اشاره به حجم این عملیات تصریح کرد: در این مرحله، ۵۰ هزار پایه تابلوی ترافیکی و ۳۴ هزار و ۱۷۰ بولارد در نقاط مختلف شهر رنگ‌آمیزی می‌شود تا چهره شهر برای ورود به بهار، تازه‌تر، منظم‌تر و چشم‌نوازتر شود.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: این اقدامات بخشی از برنامه جامع استقبال از بهار است که با هدف ارتقای منظر شهری، افزایش ایمنی و ایجاد حس نشاط در شهروندان اجرا می‌شود و در روز‌های آینده نیز سایر مراحل آن به‌صورت پیوسته دنبال خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار