هدف دشمن در جنگ شناختی، تصرف ذهن و عاطفه مردم است

معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، شکل کنونی تهدیدات را «جنگ ادراکی» خواند و گفت: دشمن با روایت‌سازی جعلی و تحریف واقعیت‌ها، به دنبال تصرف ذهن مردم و ایجاد شکاف میان دولت و ملت است.
کد خبر: ۸۱۱۱۵۲
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷ - 08February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، «فتاح محمدی» معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در نشست تجلیل از کاربران سامانه دفاع مقدس با تشریح روند توطئه‌های دشمن از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون اظهار داشت: انقلاب اسلامی گفتمان جدیدی در جهان ایجاد کرد که در تعارض با منافع قدرت‌های بزرگ قرار داشت و همین امر موجب طراحی توطئه‌ها و فتنه‌های متعددی علیه نظام شد.

 

هدف دشمن در جنگ شناختی، تصرف ذهن و عاطفه مردم است

 

وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس تنها قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت جنبه الزام‌آور داشت، افزود: وقتی در جبهه‌ها شرایط را تغییر دادیم، دشمن احساس خطر کرد و این قطعنامه با درج بخشی از خواسته‌های ایران صادر شد. به گفته محمدی، آمریکا قصد داشت جنگی بدون برنده رقم بزند تا هر دو کشور تحلیل روند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به رفتار دوگانه جامعه جهانی تصریح کرد: تا زمانی که ایران با توان خود میدان نبرد را تغییر نداده بود، قطعنامه‌ای برای دفاع از تمامیت ارضی کشور صادر نشد، اما در مورد کویت، کمتر از ۲۴ ساعت پس از اشغال، قطعنامه صادر و صدام به عنوان متجاوز معرفی شد.

محمدی ادامه داد: توطئه‌های دشمن از ابتدای انقلاب تاکنون ادامه داشته و در ایام اخیر دو فتنه بزرگ را شاهد بودیم؛ جنگ ۱۲ روزه که منجر به اتحاد مقدس و ارتقای سرمایه اجتماعی شد و اغتشاشات اخیر که مصداق جنگ نرم بود و بخشی از سرمایه اجتماعی را آسیب‌پذیر کرد.

وی سرمایه اجتماعی را بنیادی‌ترین مؤلفه ثبات سیاسی دانست و اظهار داشت: این سرمایه پویا بوده و نیاز به بازتولید مستمر دارد، چرا که مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت هستند.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد شکل کنونی تهدیدات را جنگ ادراکی یا شناختی عنوان کرد و گفت: در این جنگ، هدف دشمن با استفاده از روایت‌سازی جعلی، تحریف واقعیت‌ها، القای ناامیدی و ایجاد شکاف میان دولت و ملت تصرف ذهن و عاطفه مردم است.

وی افزود: برخی جوانان به‌واسطه فضای مجازی و رسانه‌های بیگانه، در معرض این جنگ شناختی قرار گرفته‌اند.

محمدی با تأکید بر اینکه قدرت رسانه، بزرگ‌ترین تهدید برای هر نظام سیاسی است بیان کرد: دشمن حتی با جعل روایت درباره شهدا یا حوادث طبیعی مانند سیل، به دنبال ایجاد تنش و بی‌اعتمادی است.

وی بر ضرورت جهاد تبیین و صیانت از حقیقت تاریخی دوران دفاع مقدس تأکید کرد و ادامه داد: باید خاطرات پیشکسوتان و ایثارگران را به طور کامل در سامانه‌هایی مانند «سادم» ثبت و ضبط کنیم تا مانع از تحریف تاریخ شویم.

این مسئول با اشاره به تدبیر رهبر معظم انقلاب در ادامه مذاکرات و آمادگی نیرو‌های مسلح، اضافه کرد: این تدبیر سبب شد امروز دست برتر در منطقه متعلق به جمهوری اسلامی باشد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فرصت برنامه «ایران‌جان» در فروردین ۱۴۰۵ از دستگاه‌های اجرایی خواست تا طرح‌های فاخر فرهنگی، اقتصادی و سرمایه‌گذاری خود را به صدا و سیمای استان معرفی کنند تا ظرفیت‌ها و ویژگی‌های استان کهگیلویه و بویراحمد به‌درستی در سطح ملی معرفی شود.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار