سردار محمدی: ملت ایران توطئه‌های ترکیبی دشمن را خنثی کرده است

مسئول حفاظت اطلاعات سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه با اشاره به تغییر راهبردهای دشمن پس از ناکامی در جنگ تحمیلی، گفت: جبهه مقابل با تمرکز بر جنگ فرهنگی، اقتصادی، رسانه‌ای و شناختی به‌دنبال ضربه‌زدن به کشور بود، اما ملت ایران با هوشیاری، ایستادگی و حمایت از نظام، این توطئه‌های چندلایه را نیز بی‌اثر کرده است.
کد خبر: ۸۱۱۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰ - 10February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمانشاه، سردار «حسین محمدی» مسئول حفاظت اطلاعات سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در مراسم سالروز عملیات والفجر ۸،  با تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ انقلابی بی‌نظیر در قلب آسیا بود که برخلاف بسیاری از انقلاب‌های جهان، نه بر پایه ایدئولوژی‌های مادی، بلکه بر اساس اسلام ناب محمدی(ص) و با رهبری حضرت امام خمینی(ره) شکل گرفت.

سردار محمدی:ملت ایران با هوشیاری و پشتیبانی از نظام،توطئه‌های دشمن را خنثی کردندوی با اشاره به تفاوت ماهوی انقلاب اسلامی با دیگر انقلاب‌ها افزود: در حالی که بسیاری از انقلاب‌ها با تکیه بر طبقات اجتماعی یا جریان‌های مسلح به پیروزی رسیدند، امام راحل(ره) با ایمان به مردم و نسل‌های آینده فرمودند سربازان من در گهواره‌اند و همین نگاه الهی انقلاب را به پیروزی رساند.

سردار محمدی دستاوردهای ۴۷ ساله انقلاب اسلامی را مرور و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز در حوزه‌های راهبردی فناوری فضایی، هسته‌ای، زیست‌فناوری و پزشکی جزو کشورهای پیشرو جهان است و چرخه کامل فناوری فضایی را در اختیار دارد.

وی با اشاره به پیشرفت‌های حوزه سلامت گفت: پیش از انقلاب، کشور با کمبود شدید پزشک متخصص مواجه بود، اما امروز ایران نه‌تنها به خودکفایی رسیده، بلکه از بیش از ۵۰ کشور پذیرای بیماران خارجی است و پزشکان ایرانی در معتبرترین مراکز علمی دنیا نقش‌آفرینی می‌کنند.

سردار محمدی افزایش امید به زندگی را از دیگر دستاوردهای انقلاب دانست و افزود: میانگین عمر ایرانیان از حدود ۵۵ سال پیش از انقلاب به بیش از ۷۶ سال افزایش یافته است که نشان‌دهنده ارتقای شاخص‌های سلامت و خدمات عمومی در کشور است.

مسئول حفاظت اطلاعات سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: پس از پیروزی انقلاب حتی یک وجب از خاک ایران به بیگانگان واگذار نشد و این موفقیت حاصل ایستادگی مردم و اقتدار نیروهای مسلح است.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، به عملیات غرورآفرین والفجر ۸ اشاره کرد و گفت: این عملیات یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های نظامی جهان بود که با تکیه بر ایمان رزمندگان، حفاظت اطلاعات دقیق و ابتکارات نظامی بی‌نظیر، منجر به آزادسازی فاو و وارد آمدن ضربه سنگین به دشمن شد؛ عملیاتی که هنوز در دانشگاه‌های نظامی دنیا مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سردار محمدی با اشاره به جنگ ترکیبی دشمنان علیه جمهوری اسلامی افزود: دشمن پس از ناکامی در جنگ تحمیلی، جنگ فرهنگی، اقتصادی، رسانه‌ای و شناختی را در دستور کار قرار داد، اما ملت ایران با هوشیاری، ایستادگی و پشتیبانی از نظام، این توطئه‌ها را نیز خنثی کرده است.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت جهاد تبیین گفت: وظیفه همه اقشار جامعه، به‌ویژه نخبگان، بسیجیان و فعالان فرهنگی، تبیین دستاوردهای انقلاب برای نسل جوان و مقابله فعالانه با جنگ رسانه‌ای دشمن است؛ چراکه حضور آگاهانه مردم، ضامن تداوم اقتدار، استقلال و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار