شهادت مامور پلیس اهواز در عملیات دستگیری سارقان مسلح

فرمانده انتظامی شهرستان اهواز گفت: ماموران انتظامی کلانتری ۲۲ شهرستان اهواز حین گشت‌زنی، یک خودرو پژو بدون پلاک را مشاهده می‌کنند که سرنشینان خودرو به محض مشاهده ماموران اقدام به فرار و تیراندازی می‌کنند.
کد خبر: ۸۱۱۵۶۸
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷ - 10February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، سرهنگ «کیومرث کشوری» فرمانده انتظامی شهرستان اهواز اظهار داشت: بامداد امروز، ماموران انتظامی کلانتری ۲۲ شهرستان اهواز حین گشت‌زنی، یک خودرو پژو بدون پلاک را مشاهده می‌کنند که سرنشینان خودرو به محض مشاهده ماموران اقدام به فرار می‌کنند.

شهادت مامور پلیس اهواز در عملیات دستگیری سارقان مسلح

وی افزود: سرنشینان خودرو که سارق مسلح بودند پس از فرار به بلوک سطح خیابان برخورد و بلافاصله اقدام به تیراندازی به سمت ماموران کرده که در آتش متقابل پلیس، یکی از آنها به هلاکت رسیده، یک نفر دستگیر و نفر دیگر که مجروح شده بود بلافاصله به بیمارستان منتقل گردید.

فرمانده انتظامی شهرستان اهواز تصریح کرد: در این عملیات، استواریکم «حسین سواری» که بر اثر تیراندازی مجروح شده بود علیرغم تلاش تیم پزشکی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

سرهنگ کشوری گفت: از خودرو سارقان مسلح یک قبضه سلاح کلاشینکف به همراه یک تیغه خشاب مربوطه حاوی ۱۳ تیر جنگی، یک عدد قیچی سیم بری، یک جفت دستکش مخصوص برق، یک قبضه قمه و ۲ تیغه چاقو کشف شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار