کریمیان: مسئولان باید قدردان این مردم کم‌توقع و پرتلاش باشند

سردار «کریمیان» جانشین سپاه امیرالمؤمنین ایلام، در آیین بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی در دشت‌عباس گفت: مسئولان باید قدردان این مردم کم‌توقع و پرتلاش باشند؛ چراکه ملت ایران، علی‌رغم برخی گلایه‌ها از عملکردها، هرگاه انقلاب نیازمند حضور آنان بوده، همچون «ید واحده» در صحنه حاضر شده است.
کد خبر: ۸۱۱۸۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۵ - 10February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام؛ سردار کریمیان جانشین سپاه امیرالمؤمنین ایلام، در آیین بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی در دشت‌عباس با آرزوی طول عمر برای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، از رشادت‌ها و وفاداری مردم دشت عباس تجلیل کرد و آنان را مردمی ولایت‌مدار، مهمان‌نواز و سرمایه‌ای ارزشمند برای نظام اسلامی دانست.

 

کریمیان: مسئولان باید قدردان این مردم کم‌توقع و پرتلاش باشند

وی خاطرنشان کرد: مسئولان باید قدردان این مردم کم‌توقع و پرتلاش باشند؛ چراکه ملت ایران، علی‌رغم برخی گلایه‌ها از عملکردها، هرگاه انقلاب نیازمند حضور آنان بوده، همچون «ید واحده» در صحنه حاضر شده است.

سردار کریمیان انقلاب اسلامی را پدیده‌ای الهی و منحصر‌به‌فرد بر پایه‌ی ایمان، رهبری حکیمانه و حضور مردم دانست و افزود: ایران مقتدر امروز محصول تبدیل تهدید‌ها و تحریم‌ها به فرصت‌های بزرگ است. نیرو‌های مسلح کشور نیز با تکیه بر ایمان، ابتکار و تجربه‌ی دوران دفاع مقدس، به قدرتی درون‌زا و مثال‌زدنی رسیده‌اند.

جانشین سپاه امیرالمؤمنین ایلام با دعوت از عموم مردم برای شرکت در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، تأکید کرد که این حضور پرشور، تجدید بیعتی دوباره با رهبر معظم انقلاب است و ملت ایران با شعار جاودانه‌ی «ما ترکناک یا بن‌الحسین» ثابت خواهند کرد که هرگز از مسیر آرمان‌های ولایت عقب‌نشینی نخواهند کرد.

در پایان مراسم، سردار کریمیان با اهدا لوح تقدیر از زحمات سرهنگ جلیزی، فرمانده حوزه مقلومت بسیج دشت عباس، قدردانی کرد و از تلاش‌های خالصانه‌ی حوزه مقاومت بسیج دشت عباس، بخشداری، اداره جهاد کشاورزی و شهرداری دشت عباس در برگزاری این مراسم باشکوه تشکر نمود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار