نماینده ولی‌فقیه در کردستان از حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی کرد

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در پی حضور پرشور و آگاهانه مردم این استان در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، با صدور پیامی ضمن گرامیداشت یاد امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، از مردم شریف کردستان و همه اقشار همراه، قدردانی کرد.
کد خبر: ۸۱۲۲۹۵
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷ - 12February 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، در پی برگزاری باشکوه راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در سراسر استان کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالرضا پورذهبی» نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، با صدور پیامی از حضور گسترده، آگاهانه و وحدت‌آفرین مردم در این حماسه ملی تقدیر کرد.
 
نماینده ولی‌فقیه در کردستان از حضور باشکوه ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی کرد
 
در این پیام آمده است: در سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای والامقام، از حضور پرشور و مثال‌زدنی مردم شریف استان کردستان در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن تشکر و قدردانی می‌شود؛ حضوری که جلوه‌ای روشن از همبستگی اجتماعی، بصیرت انقلابی و وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی بود.
 
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان همچنین از همراهی و حضور مسئولان، نخبگان، علما و فضلا، جامعه روحانیت، معتمدین، تشکل‌ها، اصحاب رسانه و همه اقشار مؤمن و دلسوز استان که در این مراسم باشکوه حضور داشتند، قدردانی کرد و این حضور را نمادی از وحدت ملی و انسجام اجتماعی دانست.
 
در بخش دیگری از این پیام، از حضور امیر دریادار «شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، که با حضور خود بر شکوه و عظمت مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در کردستان افزود، به‌طور ویژه تقدیر شده است.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی در پایان، سعادت، عزت و توفیق روزافزون مردم عزیز کردستان و همه خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه خداوند متعال مسئلت کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار