امام جمعه بدره: تقویت قدرت دفاعی، تکلیف دینی و شرط امنیت کشور

حجت‌الاسلام والمسلمین «فرهادزاده» امام جمعه شهرستان بدره گفت:بر اساس توصیه‌های قرآنی، تقویت بنیه دفاعی و آمادگی در برابر دشمنان یک تکلیف دینی است و در جهان امروز، امنیت بدون قدرت معنا ندارد و نتیجه‌ای جز وابستگی و خواری در پی نخواهد داشت.
کد خبر: ۸۱۲۴۰۹
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۷ - 13February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس ازایلام: حجت‌الاسلام والمسلمین «فرهادزاده» امام جمعه شهرستان بدره در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با قدردانی از حضور باشکوه و بصیرانه ملت ایران در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن اظهار داشت:  بر اساس توصیه‌های قرآنی، تقویت بنیه دفاعی و آمادگی در برابر دشمنان یک تکلیف دینی است و در جهان امروز، امنیت بدون قدرت معنا ندارد و نتیجه‌ای جز وابستگی و خواری در پی نخواهد داشت.

 

امام جمعه بدره: تقویت قدرت دفاعی، تکلیف دینی و شرط امنیت کشور

وی با اشاره به تمرکز دشمنان بر «جنگ شناختی» افزود: امروز دشمن با بهره‌گیری از ابزار‌های رسانه‌ای و فضای مجازی در پی تسخیر ذهن جوانان، ایجاد فاصله میان مردم و حاکمیت و تضعیف پایه‌های اقتدار کشور است.

امام جمعه بدره تصریح کرد: آنان با روایت‌سازی‌های هدفمند تلاش می‌کنند چنین القا کنند که کشور در حال سقوط است و انقلاب اسلامی دستاوردی نداشته، تا خدمات و پیشرفت‌های نظام نادیده گرفته شود که باید نسبت به این روایت‌ها هوشیارباشیم و باروشنگری و جهاد تبیین جامعه را  به نیرنگ دشمن اگاه کنیم

وی در ادامه با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های متعدد عمرانی در دهه فجر امسال در سطح شهرستان خاطرنشان کرد: برخی افراد با سیاه‌نمایی سعی دارند این اقدامات ارزشمند را کذب جلوه دهند، در حالی که مردم خود شاهد این پیشرفت‌ها هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرهادزاده در پایان اظهار داشت: تقویت امید، حفظ وحدت و هوشیاری در برابر جنگ شناختی، ضرورتی انکارناپذیر در شرایط امروز کشور است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار