بیمارستان، بستر خدمت و تقرب به خدا است

نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: پزشکان و پرستارانی که با انگیزه الهی خدمت می‌کنند، در مسیر تقرب به خداوند قرار دارند و بستر مقدس شدن تنها محدود به مسجد و حوزه نیست، بلکه بیمارستان نیز می‌تواند محلی برای تقرب باشد.
کد خبر: ۸۱۳۱۵۸
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۶ - 16February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، آیت‌الله «حبیب‌الله شعبانی» نماینده ولی فقیه در استان همدان، در آیین اختتامیه اعتباربخشی فرهنگی بیمارستان‌های استان همدان، اظهار داشت: بیمارستان‌ها تنها محل درمان جسم نیستند، بلکه بستری برای رشد معنوی انسان‌ها نیز به شمار می‌روند. تقدس صرفاً به ظاهر دینی محدود نمی‌شود و نیت خدمت به مردم، انسان را متعالی می‌کند.

بیمارستان، بستر خدمت و تقرب به خدا است

آیت‌الله شعبانی افزود: پزشکان و پرستارانی که با انگیزه الهی خدمت می‌کنند، در مسیر تقرب به خداوند قرار دارند و بستر مقدس شدن تنها محدود به مسجد و حوزه نیست، بلکه بیمارستان نیز می‌تواند محلی برای تقرب باشد.

وی با اشاره به اهمیت رعایت قوانین، خاطرنشان کرد: تخلف از قوانین پزشکی آثار واقعی دارد و قوانین الهی نیز همین‌گونه است. تخلف از قوانین دینی نیز آثارش بر روح و باطن انسان می‌نشیند.

نماینده ولی فقیه در استان همدان در پایان متذکر شد: علم پزشکی سلامت جسم را تأمین می‌کند و آموزه‌های دینی سلامت روح را، و خدمت جامعه پزشکی و پرستاری به بیماران، خدمت به انسانیت و عبادت محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین