حجت‌الاسلام پژمان‌فر: مالیات آستان قدس رضوی برای خدمت به ۳۵ میلیون زائر هزینه می‌شود 

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به پرداخت مالیات آستان قدس رضوی گفت: این منابع مالی طبق مصوبه مجلس، صرف توسعه زیرساخت‌ها و ارائه خدمات به زائران می‌شود.
کد خبر: ۸۱۳۴۴۸
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹ - 18February 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «نصرالله پژمان‌فر» نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز گذشته مجلس در تذکری اظهار داشت: برخی نمایندگان گفته‌اند که ممکن است در بین برخی از جداول بودجه، ردیف‌هایی وجود داشته باشد و افرادی مستحق این موضوع نباشند؛ من هم آن را اجمالا تایید می‌کنم و معتقدم باید بررسی شود.

حجت‌الاسلام پژمان‌فر: مالیات آستان قدس رضوی برای خدمت به ۳۵ میلیون زائر هزینه می‌شود 

وی با اشاره به موضوع مالیات آستان قدس رضوی گفت: آستان قدس رضوی امروز میزبان ۳۵ میلیون زائر است. در زمان کرونا، مسافرت به مشهد تقریبا صفر شد، چون حرم مطهر رضوی برای مدتی تعطیل بود، اصلا مسافرت به مشهد صورت نمی‌گرفت این بدان معناست که از همه جا، مردم برای زیارت به مشهد می‌آیند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بر اساس مصوبه مجلس پیش‌بینی شده که مالیات آستان قدس، گردش خزانه کند و برگردد تا زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات به زائران مطهر امام رضا (ع) فراهم شود. امروز امکانات مالی، پاسخگوی این حجم از زائر نیست. ما خجالت‌زده می‌شویم وقتی زائری می‌آید و ما نمی‌توانیم خدمات شایسته‌ای ارائه کنیم.

حجت‌الاسلام پژمان‌فر اظهارات مطرح شده درباره مالیات آستان قدس را اشتباه خواند و گفت: از آقای توسلی، می‌خواهم که حتما در یک مصاحبه، نظر خود را اصلاح کرده و از زائران علی بن موسی الرضا عذرخواهی کند. تمام تلاش ما این است که بتوانیم خدمات مناسب و شایسته‌ای به زائران امام رضا ارائه دهیم.

گفتنی است که «فتح‌الله توسلی» عضو کمیسیون تلفیق، در تذکری نسبت به بودجه آستان قدس انتقاد کرده بود و گفت: «شما ۷۰۰ میلیارد تومان فقط به آستان قدس می‌دهید و هزار تا برای پارکینگ آنجا گذاشتید، کجا چنین چیزی هست؟»

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار