فعالیت ۲۲ هزار استعداد برتر در میان مددجویان کمیته امداد کشور

معاون فرهنگی کمیته امداد کشور با بیان اینکه ۲۲ هزار استعداد برتر در حوزه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و ورزشی در میان مددجویان این سازمان وجود دارد، گفت: از این تعداد ۱۰۰ نفر عضو بنیاد ملی نخبگان هستند.
کد خبر: ۸۱۳۶۵۲
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۵ - 18February 2026

به گزارش دفاع‌پرس از فارس، حجت‌الاسلام «مهدی متقی‌فر» معاون فرهنگی کمیته امداد کشور در نشست حافظان و قاریان کمیته امداد امام خمینی (ره) فارس در تشریح فعالیت‌های فرهنگی این نهاد اظهارداشت: با وجود چالش‌ها و محدودیت‌های زندگی، بسیاری از فرزندان خانواده‌های تحت حمایت در عرصه‌های قرآنی خوش درخشیده‌اند؛ شماری حافظ و قاری قرآن هستند و برخی نیز موفق به کسب رتبه‌های برتر در مسابقات ملی و بین‌المللی شده‌اند.

فعالیت ۲۲ هزار استعداد برتر در میان مددجویان کمیته امداد کشور

وی با اشاره به مشارکت گسترده جامعه هدف در برنامه‌های قرآنی افزود: در جشنواره «باران وحی» امسال، ۴۳۷ هزار نفر رشته حضور داشتند که این میزان مشارکت، بیانگر علاقه و انگیزه بالای خانواده‌های کمیته امداد نسبت به فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی است.

متقی‌فر ادامه داد: در معاونت فرهنگی کمیته امداد، تاکنون ۲۲ هزار استعداد برتر در حوزه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و ورزشی شناسایی شده‌اند که حدود ۱۰۰ نفر از آنان عضو بنیاد ملی نخبگان هستند. وی همچنین از موفقیت‌های تحصیلی مددجویان خبر داد و گفت: در سال جاری، ۲۴۰۰ نفر از فرزندان تحت پوشش موفق به کسب رتبه‌های برتر کنکور شده‌اند.

وی با اشاره به طرح «زندگی با آیه‌ها» اظهار داشت: پیش‌بینی ما مشارکت ۲۰۰ هزار نفر بود، اما استقبال چشمگیر خانواده‌ها باعث شد بیش از یک میلیون نفر در این طرح حضور یابند و از ظرفیت‌های تربیتی و فرهنگی آن بهره‌مند شوند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس نیز در این نشست گفت: فعالیت‌های قرآنی این نهاد با چهار رویکرد اصلی پیگیری می‌شود و در سال جاری بیش از ۲۴ هزار نفر از جامعه هدف در جشنواره ملی «باران وحی» شرکت کرده‌اند و مشارکت در طرح «نهضت ملی زندگی با آیه‌ها» نیز با رشد قابل توجهی همراه بوده است.

مرتضی موصلی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی این نهاد، گفت: یکی از محور‌های اصلی ما فعالیت‌های قرآنی است که به ویژه در ماه رمضان به اوج می‌رسد.

وی با بیان اینکه این فعالیت‌ها با چهار رویکرد پیگیری می‌شوند، افزود: نخست بهره‌گیری از ظرفیت‌های قرآنی استان است که در آن استفاده از توانمندی‌های قاریان و حافظان قرآن برای خدمت به جامعه هدف کمیته امداد صورت می‌گیرد.

موصلی ادامه داد: دوم برگزاری مسابقات قرآن و عترت است که امسال بیش از ۲۴ هزار نفر از جامعه هدف استان در جشنواره باران وحی مربوط به مسابقات قرآن و عترت کمیته امداد شرکت کردند.

وی در ادامه گفت: سومین رویکرد اجرای طرح «نهضت ملی زندگی با آیه‌ها» است که در این طرح گروه‌های همیار و سرشبکه‌های قرآنی با مشارکت حدود ۳۰ هزار نفر فعال هستند و پیش‌بینی می‌شود امسال رشد قابل توجهی در این طرح حاصل شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) فارس بیان کرد: چهارم برگزاری کرسی‌ها و محافل انس با قرآن است که زمینه انس بیشتر جامعه هدف با قرآن را فراهم می‌کند.

موصلی با اشاره به موفقیت‌های به دست آمده در فعالیت‌های قرآنی گفت: تلاش ما در این زمینه باعث رشد مشارکت و بهره‌مندی فرهنگی مددجویان شده و توفیقات قابل توجهی در سطح استان و کشور حاصل شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس نیز در این نشست اعلام کرد که تفاهم‌نامه‌ای میان اوقاف و کمیته امداد استان امضا شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رحیم صفری‌گرائی در توضیح همکاری‌های این نهاد با کمیته امداد گفت: تفاهم‌نامه امضا شده، مسیر کمک‌های اوقاف به جامعه هدف کمیته امداد را مشخص کرده است.

وی افزود: در سال جاری بالغ بر ۲۵۰۰ بسته مهر تحصیلی و حدود سه میلیارد تومان کمک نقدی و معیشتی توسط اوقاف در اختیار کمیته امداد قرار گرفته و این کمک‌ها مستقیماً در اختیار نیازمندان استان قرار می‌گیرد.

صفری‌گرائی همچنین به همکاری دو نهاد در زمینه اعزام مبلغ اشاره کرد و گفت: مشکلات اسکان در برخی مناطق با همکاری کمیته امداد حل شده است.

به گفته معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس، طرح «نهضت زندگی با آیه‌ها» نیز از جمله برنامه‌هایی بوده که کمیته امداد در حمایت از آن نقش برجسته‌ای ایفا کرده و جامعه هدف این طرح از ظرفیت‌های امداد بهره‌مند شده‌اند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس هم در این نشست با تأکید بر اینکه ماه رمضان بهترین فرصت برای خودسازی و تأثیرگذاری قرآن در دل‌هاست، اجرای طرح «نهضت ملی زندگی با آیه‌ها» را اقدامی ارزشمند دانست که خانواده‌ها و جامعه را به سمت انس بیشتر با قرآن هدایت می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان، ماه رمضان را «بهار قرآن» توصیف کرد و گفت که این ماه بهترین فصل برای اثرگذاری آموزه‌های قرآن در دل‌ها و قلوب انسان‌هاست.

وی اجرای طرح «نهضت ملی زندگی با آیه‌ها» را یک اقدام مثبت و ارزشمند خواند و افزود: این طرح، خانواده‌ها و جامعه را به سمت انس و تعامل بیشتر با قرآن هدایت می‌کند و همه افراد و نهاد‌ها باید در این مسیر همکاری و حمایت کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار