۹ طرح اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج در کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری رسید

همزمان با سراسر کشور، ۹ پروژه‌های اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح و به بهره برداری رسید.
کد خبر: ۸۱۳۶۶۹
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۴ - 18February 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، سومین آیین بهره برداری از طرح‌های گروه اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج، با رونمایی از ۱۰ مدل مردمی مبتنی بر ۶ زنجیره و معرفی همزمان ۳۶۵ طرح در ۳۱ استان سراسر کشور، روز چهارشنبه (۲۹ بهمن) با حضور سردار «سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین و حجت‌الاسلام والمسلمین «رضایی» مسئول نمایندگی ولی فقیه در این سازمان برگزار شد.

 

۹ طرح اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج در کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری رسید

 

در این آیین، از ۱۰ مدل مردمی مبتنی بر ۶ زنجیره اقتصادی رونمایی و ۳۶۵ طرح در ۳۱ استان کشور به‌صورت همزمان افتتاح شد؛ این مراسم از طریق ارتباط تصویری با فرماندهان سپاه سراسر کشور همراه بود.

سردار «غلامرضا سلیمانی»، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در این آیین با اشاره به ظرفیت‌های کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: تولید خوراک آبزیان علاوه بر تأمین امنیت غذایی کشور، یک ضرورت راهبردی است، چراکه کشور‌های همسایه نیز به این محصول نیاز دارند و استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت‌های مناسبی در این حوزه دارد.

در ادامه، سرتیپ دوم پاسدار «مصطفی مثنوی»، فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد نیز ابراز داشت: همه‌ساله به مناسبت ۲۹ بهمن، طرح‌هایی در قالب اقتصاد مردمی توسط بنیاد تعاون بسیج به بهره‌برداری می‌رسد و امروز سومین آیین افتتاح این پروژه‌ها در سطح کشور و استان برگزار شد که کهگیلویه و بویراحمد جزو ۹ استان برتر کشور قرار گرفت.

وی افزود: امروز ۹ پروژه اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج در استان به بهره‌برداری رسید که یک طرح در سطح ملی و مابقی در سطح منطقه‌ای و استانی اجرا شده‌اند. مثنوی با اشاره به میزان سرمایه‌گذاری این طرح‌ها گفت: برای اجرای این پروژه‌ها، ۱۳ میلیارد تومان با حمایت بنیاد تعاون بسیج و بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی هزینه شده که نقش مؤثری در محرک‌سازی و مولدسازی اقتصاد استان خواهد داشت.

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: این طرح‌ها در حوزه‌های کشاورزی، دامداری، شیلات و صنایع تبدیلی و تکمیلی اجرا شده و با بهره‌برداری از آنها، برای یک‌هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال پایدار ایجاد می‌شود.

سردار مثنوی با اشاره به برنامه‌های آتی گفت: در سال آینده، با همگرایی سپاه، بسیج و مجموعه دولت به‌ویژه در حوزه نظام بانکی، طرح‌های اقتصادی بیشتری در استان کهگیلویه و بویراحمد اجرایی خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مزیت‌های استان اشاره کرد و افزود: برخورداری از دو اقلیم سردسیری و گرمسیری، ۱۰ درصد روان‌آب‌های کشور، نزدیکی به بنادر جنوبی، همجواری با شش استان مهم، وجود سه دهکده فعال اقتصاد مقاومتی، و نیروی جوان تحصیل‌کرده از جمله ظرفیت‌های مهم استان است.

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در عین حال به برخی چالش‌ها نیز اشاره کرد و گفت: تکمیل نبودن زیرساخت‌های زنجیره ارزش، بروکراسی اداری و نبود حمل‌ونقل ریلی و هوایی از جمله مشکلات پیش‌روی توسعه اقتصادی استان است.

در پایان این مراسم، با اهدای لوح سپاس از همکاری و تلاش‌های سردار مصطفی مثنوی، فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد، در اجرای طرح‌های اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج در استان تجلیل شد.

انتهای پیام /

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار