در شرایط کنونی راهبرد اصلی کشور حفظ وحدت است

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در سخنان خود قبل از خطبه‌های نماز جمعه شهرستان ایوان گفت: راهبرد اصلی کشور در شرایط کنونی حفظ وحدت، آرامش و کنار گذاشتن اختلافات سیاسی است.
کد خبر: ۸۱۳۹۱۹
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷ - 20February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام؛ «سارا فلاحی» نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی در سخنان خود قبل از خطبه‌های نماز جمعه شهرستان ایوان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، به تشریح شرایط حساس کشور و تهدیدات مستمر علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

 

در شرایط کنونی راهبرد اصلی کشور حفظ وحدت است

فلاحی با اشاره به اسناد و خاطرات منتشرشده از مقامات رژیم صهیونیستی گفت: بنیامین نتانیاهو طی بیش از دو دهه گذشته نقش محوری در جهت‌دهی سیاست‌های خصمانه علیه ایران داشته و تلاش کرده ایران را به‌عنوان تهدید اصلی منطقه‌ای و جهانی معرفی کند. وی افزود که نتانیاهو در خاطرات خود به صراحت از تأثیرگذاری بر سیاستمداران آمریکایی و خروج سرمایه‌ها از ایران سخن گفته است.

نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأثیرگذاری نتانیاهو بر رؤسای جمهور آمریکا گفت: تنها رئیس‌جمهوری که با این رویکرد همراهی کامل نداشت باراک اوباما بود، اما در نهایت با فشارها، آمریکا از برجام خارج شد و اقداماتی نظیر به رسمیت شناختن قدس به‌عنوان پایتخت اسرائیل و بلندی‌های جولان انجام گرفت.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در هر مقطع پیشرفت هسته‌ای ایران دست به خرابکاری زده است تصریح کرد: تا زمانی که این جریان صهیونیستی فعال است، این سیاست‌ها ادامه خواهد داشت و امروز بیشترین نقش در مدیریت تهدید‌ها علیه ایران بر عهده اسرائیل و شخص نتانیاهو است.

فلاحی راهبرد اصلی کشور در شرایط کنونی را حفظ وحدت، آرامش و کنار گذاشتن اختلافات سیاسی دانست و گفت: جریان نفوذ یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف ماست که در حوادث اخیر خود را نشان داد و لازم است نهاد‌های امنیتی با قدرت بیشتری با آن مقابله کنند.

وی با اشاره به هم‌زمانی تقویت توان نظامی و مسیر مذاکره افزود: امروز کشور با «سایه جنگ بر سر مذاکرات» مواجه است و دشمنان تلاش می‌کنند با اتلاف وقت، حلقه محاصره را تکمیل کنند. بسیاری از کشور‌های منطقه نیز به دلیل ناتوانی در مقابله با آمریکا ناچار به همراهی شده‌اند.

نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدار با سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ایشان تأکید کردند اگر جنگی رخ دهد، نخستین فردی که در خط مقدم حاضر می‌شود خود اوست و این پیام روشنی برای تیم مذاکره‌کننده دارد که با قدرت مذاکره کنند و بر سر داشته‌های کشور معامله نکنند.

فلاحی در ادامه گزارشی از عملکرد خود در کمیسیون تلفیق بودجه ارائه کرد و گفت: تمرکز اصلی مصوبات بر سه محور معیشت، امنیت و سلامت بوده و تلاش شده منابع به‌گونه‌ای تخصیص یابد که بیشترین اثرگذاری را برای مردم داشته باشد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در شهرستان‌های استان، از توسعه زیرساخت‌های سلامت از جمله احداث و توسعه مراکز اورژانس، مراکز جامع سلامت، دانشکده پرستاری، کلینیک دندانپزشکی دولتی، بازسازی خانه‌های بهداشت روستایی و تجهیز مراکز درمانی خبر داد.

فلاحی در حوزه راه و شهرسازی، به قرارداد‌های کلان راهداری، آسفالت معابر شهری و بین‌شهری، پیگیری پروژه محور ایوان–اسلام‌آباد، جانمایی مجتمع فرهنگی ارشاد و اخذ مجوز درمانگاه تأمین اجتماعی اشاره کرد.

وی همچنین از اقدامات گسترده در حوزه ورزش، آموزش، اشتغال و صنعت سخن گفت و افزود: از محل مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت و سایر منابع، پروژه‌های متعددی از جمله باشگاه بانوان، خانه‌های ورزشی، حمایت از واحد‌های صنعتی، جذب سرمایه‌گذار جدید و پیگیری احداث واحد پتروشیمی در دستور کار قرار گرفته است.

فلاحی با اشاره به اهمیت پروژه راه‌آهن استان ایلام گفت: این پروژه به‌عنوان زیرساختی راهبردی و مرتبط با اربعین حسینی نیازمند نگاه ملی و تخصیص اعتبارات ویژه است و پیگیری‌های لازم در سطح دولت و سازمان برنامه و بودجه در حال انجام است.

وی در پایان با تشکر از امام جمعه، مسئولان شهرستان و مردم، ابراز امیدواری کرد با همدلی و تلاش مشترک، بتوان خدمات شایسته‌تری به مردم استان ایلام ارائه داد و گفت: امیدواریم در این ماه مبارک، شر دشمنان از سر ایران اسلامی کوتاه شود و طاعات و عبادات همه مؤمنان مقبول درگاه الهی قرار گیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار