مسابقات قرآنی «مدهامتان» و طرح «حافظ شو» در مساجد کردستان اجرا می‌شود

کیامهر از اجرای مسابقات قرآنی «مدهامتان» و طرح «حافظ شو» در مساجد کردستان خبر داد و گفت: این طرح توسط اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اجرا می‌شود.
کد خبر: ۸۱۳۹۴۱
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹ - 20February 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «بهزاد کیامهر» مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان، اظهار داشت: مسابقات قرآنی «مدهامتان» و طرح «حافظ شو» ویژه نوجوانان و جوانان در مساجد استان برگزار می‌شود و نقش مهمی در شناسایی و پرورش استعداد‌های قرآنی دارد.
 
مسابقات قرآنی «مدهامتان» و طرح «حافظ شو» در مساجد کردستان اجرا می‌شود
 
وی با بیان برنامه‌های ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان گفت: مسابقات قرآنی «مدهامتان» با هدف شناسایی و پرورش استعداد‌های نوجوانان و جوانان، ترویج رقابت سالم و افزایش انگیزه حضور فعال در برنامه‌های قرآنی اجرا خواهد شد.
 
وی افزود: این مسابقات در رشته‌ها و قالب‌های مختلف برگزار می‌شود و اعضای کانون‌ها می‌توانند در آن شرکت کنند و توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند.
 
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با اشاره به اجرای طرح «حافظ شو» عنوان کرد: این طرح با هدف ترویج حفظ قرآن کریم، ارزیابی مراحل آموزشی و ثبت‌نام حافظان قرآن برنامه‌ریزی شده و به ایجاد انگیزه در میان اعضای کانون‌ها کمک می‌کند.
 
کیامهر تأکید کرد: برنامه‌های قرآنی کانون‌ها به‌ویژه مسابقات «مدهامتان» و طرح «حافظ شو» فرصت مناسبی برای ارتقای فعالیت‌های فرهنگی مساجد و پرورش نسل جوان علاقه‌مند به معارف قرآن کریم است و شهروندان و نوجوانان می‌توانند با مشارکت فعال در این برنامه‌ها از این ظرفیت بهره‌مند شوند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها