فرمانده نزاجا: تمامی تحرکات دشمنان رصد می‌شود

امیر سرتیپ جهانشاهی با تأکید بر رصد لحظه‌به‌لحظه تحرکات دشمنان، گفت: هوشیاری و بیداری شبانه‌روزی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، مهم‌ترین عامل بازدارنده در برابر هرگونه ماجراجویی و محاسبه غلط دشمنان است.
کد خبر: ۸۱۴۱۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۶ - 21February 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ «علی جهانشاهی» فرمانده نیروی زمینی ارتش در بازدید از تیپ ۱۶۴ متحرک هجومی پیرانشهر که با هدف بررسی آخرین وضعیت آمادگی رزمی و توانمندی‌های عملیاتی یگان‌ها انجام شد، ضمن تقدیر از روحیه جهادی کارکنان، آنان را مایه افتخار و سربلندی نیرو‌های مسلح خواند و اظهار داشت: رزمندگان نیروی زمینی ارتش به صورت مستمر و شبانه‌روزی، با هوشیاری و تیزبینی تمام به پاسداری از خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران پرداخته و تمامی تحرکات و تهدیدات دشمن را لحظه به لحظه رصد و خنثی می‌کنند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در بازدید از تیپ ۱۶۴ پیرانشهر:هوشیاری شبانه‌روزی نیرو‌های مسلح، سد محکمی در برابر محاسبات غلط دشمنان است/تمامی تحرکات دشمنان در مرز‌های کشور لحظه به لحظه رصد و پایش می‌شود
امیر جهانشاهی با اشاره به منویات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر لزوم آمادگی همه‌جانبه در برابر دشمن، تصریح کرد: هوشیاری و بیداری نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، مهم‌ترین عاملی است که دشمنان را از هرگونه محاسبه غلط و اقدام علیه منافع و امنیت کشور بازمی‌دارد و آنها را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام خواهد گذاشت.

فرمانده نیروی زمینی ارتش تأکید کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی و هدایت‌های داهیانه‌ی فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) نیروی زمینی به سطحی از توانمندی و بازدارندگی رسیده است که هرگونه تهدیدی را در نطفه خفه کند.

سرتیپ جهانشاهی با اشاره به اهمیت ارتقای توان رزمی و استفاده از تجهیزات نوین و تاکتیک‌های به‌روز در مقابله با تهدیدات نامتقارن، بر ضرورت برگزاری مستمر رزمایش‌ها و تمرینات تاکتیکی در منطقه تأکید کرد و گفت: رزمندگان ما با تکیه بر ایمان راسخ و تجهیزات پیشرفته، اجازه هیچ گونه تحرکی را به معاندان و بدخواهان این آب و خاک نخواهند داد.
در جریان این بازدید میدانی، فرمانده نیروی زمینی ارتش با حضور در مناطق عملیاتی، آخرین گزارش‌های اطلاعاتی و عملیاتی یگان‌های مستقر در مرز‌های شمال‌غرب کشور را به‌صورت مستقیم دریافت و مورد ارزیابی قرار داد.

انتهای پیام/ 161

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار