امیر اسماعیلی: افق آینده دافوس ارتش مواجهه با تهدیدات نوپدید است

فرمانده دافوس ارتش گفت: در این دانشگاه، افق آینده را در جهت مواجهه با تهدیدات نوپدید ترسیم کرده‌ایم.
کد خبر: ۸۱۴۳۷۵
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۲ - 23February 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ «فرزاد اسماعیلی» فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی این دانشگاه با اشاره به پیشینه دافوس ارتش اظهار کرد: دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با پیشینه یک قرن در آموزش عالی نظامی، به عنوان قلب علوم نظامی فعالیت کرده و در تحقق آرمان‌های بلند نظام جمهوری اسلامی نقش‌آفرینی کرده است.

امیر اسماعیلی: افق آینده دافوس ارتش مواجهه با تهدیدات نوپدید است

وی ادامه داد: امروز دافوس ارتش نهادی راهبردی در پرورش افسران بصیر و متعهد است که توان طرح‌ریزی عقلانی عملیات را دارند، چرا که به روشنی مشخص شده است جنگ بدون دانش محکوم به شکست است.

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش درباره برنامه‌های آینده این دانشگاه نیز بیان کرد: در دافوس آجا، افق آینده را در جهت مواجهه با تهدیدات نوپدید ترسیم کرده‌ایم و می‌کوشیم با آموزش فرماندهان مبتنی بر دانش روز، به‌روزرسانی سرفصل‌های آموزشی دانشگاه، انطباق آموزش‌ها با نیازها، توسعه پژوهش‌های مسئله‌محور با بهره‌گیری از تجربیات، تربیت و توسعه اساتید مجرب و انقلابی، تعمیق شناخت از دشمن در سطوح ملی و جهانی، توجه هم‌زمان به همه سطوح جنگ و توسعه تعاملات دانشگاهی با کشور‌های هدف، به اهداف خود دست پیدا کنیم.

امیر سرتیپ اسماعیلی در پایان، تربیت افسرانی در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را یکی از اهداف این دانشگاه دانست و تأکید کرد: دافوس آجا متعهد است با همت اساتید و دانشجویان، افسرانی در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پرورش دهد تا سرافرازانه از امنیت و اقتدار کشور دفاع کنند.

انتهای پیام/281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار