جنگ تحمیلی ۱۲ روزه حقایق دفاع مقدس را برای نسل جوان قابل پذیرش کرد

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: آنچه از دوران دفاع مقدس روایت می‌شد صحیح بود، اما برای نسل جوان قابل پذیرش نبود، اما به اعتقاد من جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که شهادت بیش از هزار نفر از فرماندهان، دانشمندان، کارکنان نظامی و انتظامی و همچنین مردم بی‌گناه را به‌همراه داشت و خسارت‌های زیادی را به کشور تحمیل کرد موهبت الهی بود چراکه نسل جوان را با ایثار و ازخودگذشتگی مدافعان وطن، و میزان قدرت بازدارندگی کشورمان آشنا کرد.
کد خبر: ۸۱۴۴۶۸
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷ - 23February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «مصطفی اسدی» مدیرکل آموزش و پرورش استان با حضور در موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی با سرهنگ پاسدار «ابوطالب جوان» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

جنگ تحمیلی ۱۲ روزه حقایق دفاع مقدس را برای نسل جوان قابل پذیرش کرد/ جنگ تحمیلی ۱۲ روزه توانمندی دفاعی ایران را برای نسل جوان قابل پذیرش کرد

اسدی در این دیدار اظهار داشت: آنچه امروز از حماسه دفاع مقدس باقیمانده و باقی خواهد ماند مرهون پایداری و استقامت مردم ایران اسلامی است.

وی با اشاره به دفاع مقدس و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، تصریح کرد: امروز برای مقابله با جنگ ترکیبی و شناختی دشمن در دفاع هستیم و در جنگ روایت‌ها مشق نبرد می‌کنیم که اهمیت آن از جنگ نظامی بالاتر است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: در شرایطی که در جنگ شناختی قرار داریم هر روز درگیر نبردی تازه هستیم؛ بر همین اساس جامعه نیازمند مباحث تحلیلی است.

این مقام مسئول تصریح کرد: آنچه از دوران دفاع مقدس روایت می‌شد صحیح بود، اما برای نسل جوان قابل پذیرش نبود، اما به اعتقاد من جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که شهادت بیش از هزار نفر از فرماندهان، دانشمندان، کارکنان نظامی و انتظامی و همچنین مردم بی‌گناه را به‌همراه داشت و خسارت‌های زیادی را به کشور تحمیل کرد موهبت الهی بود چراکه نسل جوان را با ایثار و ازخودگذشتگی مدافعان وطن، زوایای مختلف توانمند‌های نظامی و میزان قدرت بازدارندگی کشورمان آشنا کرد.

اسدی گفت: امروز جوانان را باید باور کرد و فضای واقعی به آنها داد چراکه اگر بتوانیم با نسل جوان ارتباط برقرار کنیم قطعاً آنها را در برابر آسیب‌های اجتماعی بیمه کرده‌ایم.

وی در پایان آمادگی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی را در اجرای برنامه‌های حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با استفاده از ظرفیت‌های موجود اعلام کرد. 

در ابتدای این دیدار سرهنگ جوان در سخنانی بیان داشت: بحمدالله اداره‌کل آموزش و پرورش استان در سامانه ثبت عملکرد مناسبت‌های ملی دفاع مقدس خوش درخشیده است که امیدواریم این روند تداوم داشته و تقویت شود.

وی افزود: با توجه به شبکه گسترده‌ای که اداره‌کل آموزش و پروش خراسان رضوی در اختیار دارد می‌طلبد تلاش‌هایی که در حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت صورت می‌گیرد بیشتر شود تا به برکت وجود مضجع نورانی حضرت رضا (ع) شاهد آشنایی هرچه بیشتر جوانان استان با شهدا، ایثارگران و پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت به‌عنوان قهرمانان ملی باشیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی خاطرنشان کرد: هرچه چقدر تلاش و همت ما در حوزه حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بیشتر شود شاهد ارتقای اثرگذاری برنامه‌های ترویجی دفاع مقدس خواهیم بود.

سرهنگ جوان تأکید کرد: ان‌شاءالله با همدلی و هماهنگی بتوانیم منشأ خدمات بیشتری در نظام مقدس جمهوری اسلامی باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین مأموریت‌های اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان در حوزه‌های مختلف پرداخت.

در این دیدار مدیران اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی در خصوص گسترش تعاملات با اداره‌کل آموزش و پرورش استان در راستای اجرای هرچه بهتر مأموریت‌های مشترک مطالبی را بیان کردند.

در پایان این دیدار به پاس تلاش‌های بی‌دریغ «علی غفاریان پناهی» رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش خراسان رضوی در ثبت عملکرد اداره‌کل آموزش و پرورش استان در سامانه سادم تقدیر شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار